Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Iso-Britannian matkakokemukset ja vinkit: Sivu 6

London eye

Mimmix    24.06.2008    Lontoon nähtävyydet    Lontoo

Kallis mutta kannattava kohde. Huikeat näkymät! suosittelen!

Lontoon Big Ben ja Tower Bridge

tim1970    17.06.2008    Lontoon nähtävyydet    Lontoo

Upeita ja näkemisenarvoisia!!

Olen ollut Lontoossa 2 kertaa.

museot

Vieras    15.06.2008    Manchesterin muita vinkkejä    Manchester

Oxford road'lla on Museum of Manchester jossa on tayttettyja elaimia ja interaktiivisia toimintoja ihmisesta.Hyva kohde lapsi perheille tai opiskelijaryhmille.

Science Museum on toinen hyva kohde Mancen historiasta ja sijaitsee Deansgate etela paassa.Siella on myos vaihtuvia naytelyita.

taskuvarkaat

matkalainen    27.05.2008    Lontoon vaarat ja ongelmat    Lontoo

Paljon taskuvarkaita liikkeellä, valppaus on hyväksi!

Edinburgh - Kiipeä kukkulalle kuvaamaan

Vieras    18.05.2008    Skotlannin aktiviteetit ja harrastukset    Skotlanti

Edinburghin kaupunki sijaitsee monella kukkulalla ja käveltävää riittää. Mikäli vain aikataulusi sallii, kiipeä kuvaamaan upeita maisemia kukkulalta, josta näkyy koko kaupunki merelle asti. Varaudu kuitenkin hyvillä kengillä, nimittäin polut ovat kivikkoisia ja kapeita! Opastetuille reiteille pääset uuden kaupungintalon takaa ja tunnistat kukkulan ihanista keltaisista piikkipensaista. Tällä kukkulalla ei ole asutusta, kuten muilla Edinburhin "linnakkeilla".

halpoja hajuvesiä

onlyk    16.05.2008    Lontoon ostokset    Lontoo

lambethissa on halpoja pieniä putiikkeja joissa myydään klassikko hajuvesiä pilkkahintaan. itse löysin poemen 5punnalla ja tresorin 3punnalla. kannattaa käydä vilkasemassa. halpoja kivoja kenkiä löytyy elephant castlen ostoskeskuksesta...

The Ceasar Hotel

Memphis    04.05.2008    Lontoon muita vinkkejä    Lontoo

Melko kolkko hotelli. Voi joutua Kellariin asumaan ;(. Hissit hyvin ahtaita max 2 ilman laukkuja. Suht siisti ja ok aamiainen, kannattaa tarkkailla, että kuittaavat oikean huone numeron, voit muuten joutua maksamaan toisten kalliit extra aamiaiset.

Think twice...

Vieras    08.04.2008    Lontoon hotellit    Lontoo
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2008 | Hotelli: ROYAL CAMBRIDGE HOTEL

Plussat

+ hyvä sijainti Paddingtonin aseman ja tuben lähellä; esim. nopea yhteys Heathrowlle

+ mukava henkilökunta

+ powershower

+ suhteellisen siisti

Miinukset

- kuvat ja kuvaukset hotellista eivät vastaa todellisuutta

- huone pieni ja kulahtanut

- äänieristys olematon

- kylpyhuone jäätävä

Sopii matkaajalle, jolle riittää halpa nukkumispaikka. Ei ainakaan lapsiperheille.

Arvosana hotellille:

Liikkuminen Skotlannissa

Vieras    24.02.2008    Skotlannin lennot & liikenne    Skotlanti

Helpoin ja edullisin tapa liikkua Skotlannissa on bussi.Maassa on erittäin kattava bussiverkosto,jolla pääsee myös pienempiinkin kyliin.

Bussilinkkejä:

www.citylink.co.uk

Skotlannin nähtävyydet

Vieras    24.02.2008    Skotlannin nähtävyydet    Skotlanti

Edinburgh:ista löytyy monia upeita nähtävyyksiä,kuten Edinburghin linna,kuningattaren palatsi Holyroodhouse,useita kirkkoja.Mainitsemisen arvosia paikkoja ovat myös Caltonhill ja Arthur`s seat,joista upeat näkymät kaupunkiin.Kannattaa käydä myös jossakin monista "kummituskierroksista",erityisesti Royal Mailin alle suuntautuvat kierrokset.

Edinburgh:issa ei kannata viettää kuin korkeintaan neljä päivää,sillä Skotlannin suurin nähtävyys,eli maisemat sijaisevat pohjoisessa ylämaalla.Hienoimmat paikat ovat saaret,kuten Skye,Mull,Raasay,Harris,Lewis... sekä Orkney ja Shetland-saaret.Jos ei halua tehdä omatoimimatkaa ylämaalle,kannattaa mennä jonkin retkitoimiston järjestämälle 2-5 päivän retkelle.Loch Nessiä kannattaa välttää,se ei ole edes Skotlannin kategoriassa kovinkaan upea paikka,ainoastaan kauhea turistirysä

Jos aikaa riittää ylämaankierroksen jälkeen,kannattaa suunnata etelään,kuten bordersin alueelle.Alueella on omanlaisensa maisema,kumpuileviin mäkineen ja luostareineen.Samalla kannattaa käydä Englannin puolella katsomassa roomalaisten rakentamaa muuria (Hadrian`s wall).

Oletko vieraillut Iso-Britanniassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.