Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Montecatini Termen matkakokemukset ja vinkit

Alueen tukikohta

Vieras    20.05.2012    Montecatini Termen muita vinkkejä    Montecatini Terme

Todella hyvien yhteyksien päässä mm.Sienasta ja Firenzestä. Kaupungin alueella ovat palvelut lähellä ja upea kylpylä valmistumassa tänä vuonna. Hieno paikka levätä ja tutustua Toscanan alueeseen. Rauhallista.

ostoksilla Montecatinissa

Vieras    02.10.2011    Montecatini Termen ostokset    Montecatini Terme

Italiassa täytyy varautua siihen, ettei palvelua saa englanniksi. Tavalliset ruokakaupat ovat suomen hintaluokkaa, lukuunottamatta viinejä, jotka saa edullisesti kaupoista, Hinta ilmoitetaan kassalla italiaksi.

Kaikkialla kaupoissa ja ruokapaikoissa palvelu on ystävällistä, italian kielellä pärjää!

Pizzapaikoissa suvun "mammat" pitävät ohjakset kädessään ja kuitteja et useinkaan saa. Mutta hyvää ruokaa ja iloista palvelua ammattiylpeydellä saat takuuvarmasti!

Vehreä Montecatini terme

Montecatini Terme on terveyskylpylöistään tunnettu kaupunki Italiassa. Siellä on noin 21 000 asukasta. Kaupunki sijaitsee Toscanan alueella, Keski-Italiassa.

Montecatini Terme on suosittu matkailukohde ja siellä on 230 hotellia. Firenzeen on matkaa noin 30 km, Pisaan 55 km ja Luccaan 50 km. Varmasti nämä kohteet ovat lisänneet hotellien määrää Montecatini termessä. Montecatinista on hyvät junayhteydet em. kaupunkeihin.

Kaupunki on erityisen vehreä, siisti ja kaunis. Jättipuistoissa paikalliset viettävät vapaa-aikaansa. Konserttitalo on historiallinen ja kaunis rakennus. Hyvä tukikohta Toscanan alueella.

Oletko vieraillut Montecatini Termessa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.