Omisin matkakokemukset ja vinkit

koskenlaskua

Vieras    14.08.2017    Omisin aktiviteetit ja harrastukset    Omis

Vietimme viimeisen lomapäivän Omisissa koskenlaskussa. Se oli kuin piste i:n päälle. Hinta oli vain 200 kunaa. Ensin meidät vietiin bussilla ylös vuorta. Sen jälkeen saimme kypärät ja liivit ja hyppäsimme kumiveneeseen. Meloimme koko joukko pitkin kirkasta jokea. Hurjempia kohtia ei ollut kuin yksi, muutoin oli tasaisempaa. Pysähdyimme uimaan kerran ja toisen kerran hyppäämään kalliolta alas jokeen. Opas oli huumorintajuinen ja meloimme välillä kilpaa muiden veneiden kanssa ja pärskimme vettä heidän päälleen. Hetkittäin tunnelma oli kuin elokuvasta, aurinko paistoi ja ainoa ääni oli melan osuminen veteen. Puut kaartuivat kummaltakin reunalta veden ylle. Vuorenrinnettä pitkin solisi vuoristopuroja. Reissu kesti kolmisen tuntia. Menkää ihmeessä kokeilemaan.

merirosvokaupunki

mimara    25.04.2011    Omisin muita vinkkejä    Omis

Dalmatian rannikolla matkailevat, älkää ohittako Makarskan ja Splitin välille jäävää vanhaa merirosvokaupunkia Omis. Varsinkin lasten kanssa sinne kannattaa suunnata sillä siellä on niinkin erikoinen asia kuin hiekkaranta : ) niille leveysasteille heh.

Jos majailee esim. Makarskalla niin bussilla pääsee alle tunnissa. Splitin lentokenttäkuljetukset taitavat aika usein ajaakin kaupungin läpi mennessä etelään.

Oletko vieraillut Omisissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.