Matkakokemukset - Lennot & liikenne Hongkongissa

Ihana Hong Kong!

Vieras    04.02.2012    Hongkongin lennot & liikenne    Hong Kong (Hongkong)

Monissa maailman kaupungeissa on tullut käytyä mutta Hong Kong on minun ehdoton suosikki. Siellä on kaikkea ,liikuminen on helppoa,metrolla,taksilla tai bussilla.Hong Kongin kaupungin sivut on hyvät niihin kannattaa tutustua.Netistä löytyy helposti hotelleja joka makuun ja Finnair lentää suoraa Helsingistä.

Hong sopii kaikille ,siellä on turvallista liikkua(tietysti normaalia varovaisuutta noudattaen kuten muutenkin maailmalla).

Nähtävyyksiä,shoppailua,ruokaa kaikkea löytyy kaikille kukkaroille.Pienellä etukäises suunnittelulla lyhyestäkin matkasta saa paljon irti.Olen ollut siellä kahdesti helmi-maaliskuun vaihteessa ,lämötila +18-22,sopivaa ja miellyttävää että jaksaa kulkea ja katsella. Kolmen viikon päästä menen sinne taas muutamaksi päiväksi.

Hong Kongin metrolla menoksi!

Vieras    10.01.2009    Hongkongin lennot & liikenne    Hong Kong (Hongkong)

Hong Kongin metro on ehdoton kulkuväline. Sillä siirtyy nopeasti kaupungin toiselta laidalta toiselle. Junat ovat nopeita, siistejä ja helppoja käyttää. Mielenkiintoinen yksityiskohta on rosteripenkit. Taatusti puhtaat! Pakkasessa rosteri ei taitaisi olla ihannemateriaali. Hinta ei myöskään päätä huimaa, muutenhan Hong Kong on kallis paikka.

pilvenpiirtäjien upea valoshow joka ilta klo 20-20.15

Vieras    04.01.2009    Hongkongin lennot & liikenne    Hong Kong (Hongkong)

Hong Kohg on upea kohde matkustaa vaikka yksin. Helppo osata joka paikkaan linja-autolla tai taksilla, kaikki on edullista. ja turvallista. Linja-autoja menee kokoajan. Illalla kannattaa mennä katsomaan kovloonin puolelta Hong Kongin pilvenpiirtäjien valoshowta. Se on joka ilta 20.00-20.15. Vuorenhuipulta on mahtavat näköalat yli pilvenpiirtäjien, kannattaa käydä katsomassa myös illalla jos ei ole sumuista. Avokattoinen linja-nauto 15 C kiertelee upeiden lasikerrostalojen välistä pitkin kaupunkia. Sielä on kaikkien kalleimpien vaatesuunnittelijoiden ja kosmetiikan edustajaliikkeet, hinnat arvaattekin, mutta rahalla saa vaikka mitä. Asuin kiinalaisella alueella Kovloonissa YMCA hotellissa, maksoi vain 50 yö, varasin sen netistä. Aivan asialllinen ja siisti, oli lentokenttäkuljetuskin hotellilta. 13 e. hotellin ympäristössä oli ihana hedelmätori jossa myytiin ihania hedelmiä . Banaanit makso 35 c kilo kuorittu ananas 2 e ja se oli todella muuta kuin suomessa ostettu ananas. Suosittelen omatoimimatkaa hong kongiin, se on jotakin aivan ihanaa, Sääkin on sielä aina ihanteellinen.

terveisin eija

seinäjoelta

pitkähkö mutta vaivaton

Finnairin suoralla välilaskuitta perille, loppujen lopuksi aika vaivaton matka. Neljän porukalle taksimatka kentältä hotellille ihan kohtuu hintoihin, ja päin vastoin, eli koko varattu aika jäi perillä tehokkaasti käytettäväksi city-matkailuun.

Oletko vieraillut Hongkongissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.