Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ostokset Hongkongissa

Huonolaatuinen räätäli

Vieras    28.04.2011    Hongkongin ostokset    Hong Kong (Hongkong)

Hei,

Hong Kongissa ollessamme maaliskuu 2011 päätin käydä erään ystäväni suosituksesta Express Custom Tailors nimisellä räätälillä teettää kauluspaitoja itselleni.

Kaupanteko itsessään sujui hyvin ja toimitus oli ajallaan.

Kotiin tullessani kuten aina on tapanani niin pesen uudeet paidat samalla lailla kuten kaikki muutkin Egyptiläisestä puuvillasta tehdyt paitani.

Näiden paitojen kohdalla yllätyin KAIKKI ompeleet vetivät ruttuun ja paidat näyttivät aivan karmeilta.

Ihan selvästi oli ommeltu totaalisen väärällä langalla. Pilalle menivät 6:sta paidastani kaksi (molemmat mustat paidat) muita "voi käyttää pimeällä".

Kauppiaalle sähköposti viestintä jäi lyhyeksi ja he eivät ottaneet minkäänlaista vastuuta tekemistään paidoista.

Yhden ainoan sähköpostin jälkeen he eivät useista yhteydenottopyynnöistäni huolimatta ei tullut enää mitään vastausta.

Minä en voi millään suositella tätä vaatturia.

Express Custom Tailors

Shop 18, Ground Floor, Star

House

No.3 Salisbury Rd., T.S.T. Kln.

Hong Kong

Esprit outlet

Hoo    26.07.2009    Hongkongin ostokset    Hong Kong (Hongkong)

Oih.. Jos olet mieltynyt Espritin vaatteisiin, hakeudu Espritin outlet myymälöihin. Tuotteet on aitoja, mutta hintalappu suomen hintoihin verrattuna monin kerroin edullisempi. Yksi parhaista löytämistäni myymälöistä oli Canton Roadin varrella lähellä ferry terminaalia, kaksi kerrosta ja rekit pullollaan vaatteita. Useamman tunnin shoppailun jälkeen suomeen lähti laukkutolkulla vaatteita... Hinnat alkaen 39 HKD ja esim syys- ja kevättakit 250 HKD. Paljon oli myös tarjouksia - kaksi tuotetta yht 129 HKD.

outlet myymälöitä

rinsessa    12.02.2009    Hongkongin ostokset    Hong Kong (Hongkong)

Käväisimme parin päivän visiitillä Hong kongissa tammikuussa -09. Aika meni pääasiassa ostoskeskuksesta toiseen juoksemisessa, joten nähtävyyksiä ei varsinaisesti ehditty hirveästi nähdä. Valoshow käytiin katsomassa illalla ja se olikin ihan hieno. Järjestetään joka ilta klo. 20 ja mukana on 40 eri rakennusta, päässyt guinnesin ennätysten kirjaankin.

Mutta varsinaisena vinkkinä voitaneen kertoa, että mikäli outlet myymälät kiinnostavat, niin oranssilla metrolinjalla, kun menee pääteasemalle Tung Chungiin, niin siinä aseman yhteydessä on ostoskeskus, joka on pullollaan pelkkiä Outlet myymälöitä, löytyy espritiä, adidasta, nikea ym. urheiluliikkeitä. Lisäksi benettonia ja sitten ihan kalliitakin merkkejä ja kaikenlaista. Mutta siis lähinnä vaatetta ja kenkiä oli tuolla.

Alkuluuloistamme huolimatta ilmeni, ettei elektroniikka Hongkongissa olekaan enää niin halpaa kuin kuvitella saattaa. Jotkut tuotteet olivat itseasiassa Suomessa edullisempiakin kuin tuolla, joten jos jotain sellaista aiotte ostella, niin kannattaa tarkastella Suomen hintoja ensin ennen matkaa.

Kaupunki oli oikein siisti ja helppokulkuinen. Opasteita oli monissa paikoissa ja ihmiset olivat hyvin avuliaita ja puhuivat valtavan hyvää englantia. Oikein mukava kaupunki. Suosittelen!

shoppailijan unelma

valperi    11.05.2008    Hongkongin ostokset    Hong Kong (Hongkong)

Vaikka hintataso on hieman korkeampi kuin monessa Aasian kohteessa, se on kuitenkin hyvin kohtuullinen EU-kansalaiselle.

Pienellä alueella on tarjontaa ihan laidasta laitaan, eli hait mitä tahansa se löytyy.

Elektroniikka ei ole kovin paljon halvempaa kuin tarjoukset Suomessa, mutta valikoimat tuntuvat ihan rajattomilta ja uutuustuotteet selvästi huokeampia.

Oletko vieraillut Hongkongissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.