Adejen matkakokemukset ja vinkit

Torakoita ja melua

Asukas123    29.01.2020    Adejen hotellit    Adeje
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2020 | Hotelli: Aparthotel El Duque

Huoneemme oli hotellialueella isolle altaalle päin. Huoneeseemme kuului ravintolan iltashow klo 20.30-22.45 niin kovaäänisesti, että parvekkeella ei pystynyt olemaan, ikkunat ja ovet piti pitää suljettuina. Nukkuminen oli mahdotonta.

Ravintolan ja altaan välissä liikkui iltaisin paljon isoja torakoita, torakoita oli myös meidän hotellihuoneessamme huolimatta siitä, että siivous oli todella hyvää. Huoneet olivat siistit ja tilavat, alue oli kaunis istutuksineen ja valoineen.

Jos olette menossa tähän hotelliin niin vaatikaa, että huoneenne on pikkualtaan puolella, kaukana hotellin ravintolasta.

Arvosana hotellille:

Vehreä hotelliympäristö

Vieras    06.03.2018    Adejen hotellit    Adeje
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2018 | Hotelli: Hotel Blue Sea Callao Garden

Hotelli oli ulkopuolelta hyvinkin kivan näköinen vehreine istutuksineen ja uima-altaineen. Uima-allasalue oli viihtyisä ja kiva! Mikään muu ei sitten toiminutkaan ihan niin hyvin kuin lomalla haluaisi. Ensinnäkin hotelli sijaitsi aika kuolleella alueella. Jos matkustan jatkossa Teneriffalle, niin menen lähemmäs keskustaa. Alueelta meni n. 45min bussilla elävämpään paikkaan. Hotellihuoneen sisätiloissa oli paljon toivomisen varaa.

Hotellihuoneen sisustus oli vanhaa, TV toimi ainoastaan kolikolla (1€/tunti), internetiä ei ollut respan ulkopuolella ilman lisämaksua, huoneistossa oli yöllä kylmä, eikä sängyn lakana riittänyt lämmittämään yöllä. Suihkusta ei tullut ollenkaan lämmintä vettä, ja jouduimme keittämään kattilassa kiehuvaa vettä pystyäksemme käymään suihkussa.

All inclusive-paketin takia söimme hotellilla usein. Ruoat olivat ihan ok, mutta millään aterialla ei ollut mitään erityisen hienoa tai hyvää. Ruoat oli tehty suuren yleisen mieleen (kuten ranskalaisia ja spaghettibolognesea). Ruokailutila oli ennemminkin ruokala kuin ravintola. Kova melu ja astioiden kilinä. Illallisellakaan ei ollut minkäänlaista tunnelmaa. Saan kotonakin parempaa ruokaa ja rauhallisemmassa ympäristössä. Loman kruunasivat loppulomasta näkemämme ötökät huoneistossa. Torakoita kenties? En mene uudelleen.

Arvosana hotellille:

Ihan ok

Vieras    25.03.2014    Adejen hotellit    Adeje
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2014 | Hotelli: Aparthotel El Duque

Olimme Finnmatkalla Teneriffalla. Huoneistomme oli pienemmän altaan puolella, josta näköala sekä allasalueelle että merelle. Huoneisto oli kahdelle hengelle ihan toimiva ja parveke hyvä. Kalustus on jo jonkin verran kulahtanutta, mutta siisteys huippuluokkaa. Meille huoneisto toimi ainoastaan aamupalan syöntipaikkana ja nukkumapaikkana - päivät kiertelimme Teneriffalla ja Gomeralla. Respassa palvelu oli asiallisen hyvää. Isomman altaan puolella oli enemmän elämää ja allasbaarin iltaohjelma saattaa häiritä iltaunisia. Hotellin vierestä kulkevat paikallisbussit ja Finnmatkojen retkibussipysäkki on hotellin vieressä. Fanabe alueena on rauhallinen. Hotellin vieressä rannan puolella on pieni kauppakeskus, jonka Spar -kaupasta (kellarikerroksessa) saa ainakin aamupalaostokset tehtyä. Isompi ja tyylikäs kauppakeskus on rantaan päin noin 400m, mutta siinä ei tainnut olla ruokakauppaa. Ravintoloita löytyy tuosta lähimmästä keskuksesta pari ja baareja kaksi. Slow Boatista saa lähinnä kiinalaista (muutakin) ja toinen on ehkä italialaistyyppinen paikka. Molemmat ok. Huomattavasti enemmäni valikoimaa (kauppoja, ravintoloita) löytyy n. 1,4 km päästä Playa de Fanaben rantabulevardilta, mm. Terazza Roma3:sta saa varmasti gluteenitonta ruokaa. Jos et jaksa kävellä, ota taksi. Se maksaa 3,15 ja siihen sisältyy muutaman kilometrin ajaminenkin! No, muista tipata kuitenkin :-)

Arvosana hotellille:

Ihana paikka

Vieras    30.09.2012    Adejen hotellit    Adeje
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2011 | Hotelli: Bahia del duque

Todella upea hotelli ja mahtava palvelu. Iso upea puutarha alue kaikkine altaineen, hienohiekkainen uimaranta hotellin edessä. Olimme ko. hotellissa vuosi sitten ja nyt olemme lähdössä sinne uudelleen.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Adejessa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.