Matkakokemukset - Muita vinkkejä Hikkaduwasta

Reppureissaajan Sri Lanka

Irtiottaja    04.11.2014    Hikkaduwan muita vinkkejä    Hikkaduwa

Upea ja mieletön Sri Lanka! Reppureissua kaksi ja puoli viikkoa takana ja täällä koontia reissusta, sekä linkit kaikkiin Sri Lanka aiheisiin postauksiini. Terveltuloa lukemaan!

www.voice.fi/blogit/irtiotto...a/40/67818

Ranta

Vieras    07.10.2012    Hikkaduwan muita vinkkejä    Hikkaduwa

sri Lankassa on paljon parempiakin alueita kuin Hikkaduwa tai Unawatua. Jos kaipaat beachpoikien tai parittajien palveluja tai juoppoa seuraa, Hikkaduwa on sopiva paikka. Jos kaipaat hyvää ruokaa, rauhaa rannalla tai vain oleilua oman seurueesi kanssa valitse Negambo tai Matara tai jotain Itä rannikolla. Ne ovat vielä kohtuullisen turmeltumattomia. Turistipaikkoja toki, mutta eivät niin tyrkyllä joka asiassa. Sri Lankan inflaatio laukkaa nopeammin kuin kukaan pysyy perässä, joten hintataso mikä oli eilen ei pidä enää tänään paikkaansa.

Hieno paikka

Vieras    12.05.2012    Hikkaduwan muita vinkkejä    Hikkaduwa

Olin Sri Lankassa helmikuussa 2012.

Hikkaduwa ja Sri Lanka olivat paljon parempia kuin odotinkaan. Minusta maa ei ollut kallis, se oli erittäin halpa. Tuk-tukit hotellien edessä pyysivät kovia hintoja, mutta kun meni muutaman kymmenen metriä kauemmaksi hotellin portilta, niin hinnat olivat heti alempia ja tinkiminenkin kannatti. Kuljin paljon kansan parissa ja tutustuin paikallisiin ihmisiin. Kävin monessa perheessä teellä, muutamassa paikassa useammankin kerran.

Tunsin oloni turvalliseksi liikkuessani myös myöhään illalla, eikä minua kukaan edes yrittänyt huijata.

Suurin puute omalta kohdaltani oli Hikkaduwassa käytännössä täydellinen iltaelämän puute.

Olisin valmis menemään heti ensi talvena uudelleen sinne, mutta ensi talveksi ei ole pakettimatkoja. Olen harkinnut omatoimimatkaa ensi talveksi sinne.

Luulisi, että eri matkatoimistoilla olisi järkevää järjestää matkoja eri paikkoihin eri aikoina, eikä samaan aikaan samoihin paikkoihin, kuten viime talvena kaikilla oli Sri Lanka ohjelmistossa, ensi talvena ei kenelläkään.

Tykästyimme Hikkaduwaan ja SirLankaan

Vieras    24.04.2012    Hikkaduwan muita vinkkejä    Hikkaduwa

Olimme tammikuussa 2012 kaksi viikkoa aurinkomatkalla Hikkaduwassa, hotelli oli ihan Chaaya Trans. Hotelli on huippu paikalla ja tasokas. Palvelut toimivat erinomaisesti. Aamut ja illat olivat erityisen kauniita.

Kävimme omatoimiretkillä mm Gallen kaupungissa ja Yalan kansallispuistossa. Retkien järjestely tapahtui rannalla ja olivat juuri sitä, mitä luvattiin ja niin myös laguni-veneilyt.

Meitä ei ainakaan huijattu missään!

Matkanjärjestäjän Kandy-retki oli huippuhyvä; nyt ihmettelemmekin, miksi SriLanka ei ole ensitalven ohjelmistossa ollenkaan?

Suosittelemme SriLankaa lomakohteena!

SE ON IHANA SAARI.

Sri Lanka?

Vieras    06.01.2012    Hikkaduwan muita vinkkejä    Hikkaduwa

Koko sri lanka oli tosi kova pettymys.

Paikalliset hinnoittelevat itsensä pihalle jos ajattelet suunnata aasiaan niin älä ainakaan missään nimessä mene sri lankalle.olen kierrellyt aasiassa paljon ja voin sanoa että sri lankassa ei ole mitään ihmeellisempää kuin esim intiassa tai thaimaassa jossa sentään palvelu edes jotenkuten pelaa.

Sri Lanka on täynnä pelkkiä huijareita jossa et saa rahoillesi minkäänlaista vastinetta!

Oletko vieraillut Hikkaduwassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.