Matkakokemukset - Hotelleja Hikkaduwassa

Superwellcome homestay in perfect location

Vieras    04.11.2015    Hikkaduwan hotellit    Hikkaduwa
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2015 | Hotelli: Homestay Orchid

Tämä majatalo oli mahtavinta koko lomallamme. Jos haluat tutustua paikalliseen elämän menoo, mene tänne. Omistajapari on aivan ihana ja tunnelma lämmin, tuntui siltä kuin olisi mummolaan tullut. Padmi opetti minua kokkaamaan curryja ja teki minusta Sri Lankan prinsessan sarillaan. Illallisen lisäksi aamiainen oli loistava ja sänky oikein mukava.

Rupert kävi esittelemässä meille läheisen kaneliuute tehtaan sekä matkusti kanssamme läheiseen kaupunkiin jotta löydämme oikeat masteet ja hopper-pannun. Huone on iso ja siisti ja ikkunoista avautuu näkymä upeaan puutarhaan, josta saimme poimia kypsiä papajoita ja aloe veraa. Omistaja järjestää pyydettäessä myös retkiä sekä hääjärjestelyitä.

Sijainti on mainio, Hikkaduwan turistikaaos jää 15km päähän ja Batabolan kylän elämää on mainiota tarkkailla ja paikallista ruokaa maistella. Lähellä on myös isompi kaupunki, Ambalangoda, johon on hyvät bussiyhteydet. Sieltä löytyy shoppailumahdollisuuksia ja turistivapaata rentoa kaupunki elämää. Suosittelen lämpimästi viipymään ainakin pari yötä viidakon rauhassa, vaikka vesiputouksille sekä tee- ja kaneliviljelmille pyöräillen. Homestay Orchidiin pääsee Hikkaduwasta paikallisbussilla tai tuktukilla (tingi, 700 rupiaa on sopiva hinta).

Pelkästään majoitus on tarpeeksi hyvä syy mennä tähän pikkukaupunkiin!

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Hikkaduwassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.