Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Magalufista

hotelli&ympäristö

Vieras    04.01.2015    Magalufin muita vinkkejä    Magaluf

Oltiin kesä-heinäkuun vaihteessa perheen kanssa (12-15v lapsia) viva Palma nova hotellissa. Ei kyllä huomannu tuota nuorison villiä menoa siellä, josta lehdissä kirjotellaa. Tietty ei oltu kaupungilla enää 21-22 jälkeen. Päivisin aika rauhallinen keskusta tämä magaluf. Liikkeitä on kuitenkin paljon. Palmaan pääsee bussilla hotellista n. 200m päästä(30min). Vesipuisto western water park(n.5km). Ilmaisbussi lähtee magaluffin keskustasta. Suosittelen.

Jos haluat oikeasti bilettää Magaluf on se juttu!

Vieras    12.06.2013    Magalufin muita vinkkejä    Magaluf

Olin itse viime vuonna ystäväni kanssa Espanjassa, Magalufissa. Yövyimme viikon Vista Sol nimisessä hotellissa, joka oli kovimman sesongin aikaan ikärajaltaan K18. Tästä viittauksesta voi siis jo päätellä, että paikkaa en lähtisi missään nimessä suosittelemaan lapsi perheille! Hotelli on siisti ja mukava, suosittelen. Bassot pauhasivat aamusta yö myöhään, mutta sellainenhan ei meitä haitannut!

Omien kokemusten mukaan Magaluf on suunnattu nuorille, jotka eivät pelkää hullua menoa. Magaluf tuntuu olevan eniten brittien ja ruotsalaisten suosiossa. Suomalaisten kuuloisuuteen tämä bilemesta ei ole vielä sen kummoisemmin rantautunut. En voi tarpeeksi korostaa sitä kuinka hullua biletystä Magaluf on tarjollaan! Yksinkertaisesti sanottuna ihan mieletön paikka. Magalufista menee myös bilelaiva Ibizalle, jos menoon kerkeää kyllästyä on hyvä vaihtoehto käydä katsomassa vielä hurjempaa Ibizan menoa. Epäilen kuitenkin, että kukaan kerkeäisi kyllästyä Magalufin juomatarjouksiin...

Kaikki baarit/klubit ovat hyviä, ainakin jos on pienessä tuiskeessa hyvällä fiiliksellä! Magalufin yksi suositummista paikoista on BCM, joka onkin rankattu 8. maailman parhaimmaksi klubiksi. Joka yö on uusi nimekäs esiintyjä. BCM:ssä on mm. esiintynyt maailman kuuluja dj:tä (Calvin Harris, Skrillex yms.). Mukavana yllätyksenä tuli myös se, että sisäänpääsylipun hinnalla saa juoda koko yön ilmaiseksi, eipä ole Suomessa tälläistä!

Lämpimästi voin suositella paikkaa KAIKILLE NUORILLE, jotka kaipaavat mieletöntä ja järjetöntä menoa! Olen menossa taas tänäkin vuonna Magalufiin tyttöporukan kanssa... ;-)

Oletko vieraillut Magalufissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.