Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Magalufissa

Maanpäällinen helvetti

Vieras    13.07.2017    Magalufin ravintolat ja baarit    Magaluf

Oltiin muutaman kaverin kanssa magaluffissa ja voin sano että en suosittele kenellekään oli iha hirveästi biletystä ja meteliä. Britit eivät osanneet käyttäytyä ja katujen haju oli aivan hirveä. Hotelli oli ihan magaluffin keskustassa eikä siellä todellakaan saanut nukuttua selvistäpäin. Meteli oli sietämätöntä aina aamun pikkutunneille saakka.

magaluf

Vieras    07.12.2014    Magalufin ravintolat ja baarit    Magaluf

Jos on lähdössä magalufiin niin kannattaa suunnata sinne kesä-, heinäkuun aikaan jollon siellä esiintyy paljon ulkomaisia esiintyjiä kuten david guetta jne. suositussa BCM klubissa jonne sisäänpääsy n.30-40e, ilmaiset juomat koko illan. Omasta kokemuksesta klubi ei ollut edes niin erikoinen kun mitä oli ennestään luullut. Elo-syyskuun vaihteessa pohjoismaalaisten suosimat baarit on jo suljettu ja yöelämä hiljenee. Magaluf on pieni paikka täynnä brittejä riehumassa yötä pitkin ja varkaudet on todella yleisiä. Oman 2 viikon reissun aikana tutustuimme ainakin 4 ihmiseen joilta oli varastettu puhelin tai rahat. Shoppailemaan kannattaa lähteä Palmaan, jonne pääsee bussilla noin 3 eurolla puolen tunnin välein.

rai rai

Vieras    15.09.2013    Magalufin ravintolat ja baarit    Magaluf

Olin magaluffis yksiksee kikkailemas viikon verran 7.9-14.9.2013 ja pakko sanoo et ihan mahtava paikka ainaki nuorille ihmisille on menoo ja meininkii herkullista olutta siedettävään hintaan noin 3e tuoppi joskus tarjoukses 1.50e, yöllä ku menee pällistelemää ni kadut on täynnä nuorii aikuisii hyväs jouses, ja on päivisinki tekemistä tietyst kaiken näkösii vempeleit mitä voi vetää veneen peräs, vesipuisto,katmandupark,wawehouse bileveneilyy ja lukuisii rantabaarei. asuin sol guadalupe hotellis mist on muutama sataa metrii rannalle tykkäsin hotellist siel oli hyvä ruoka, päivisin kaikkee hubaa toimintaa altaal, joka ilta jotain esiintyjii hotellin laval, henkilökunta oli mukavaa, huoneet siivottii joka päivä. vähän jos pitää hottellii moittii ni äänieristys oli heikko eli korvatulpat kannattaa ottaa mukaan. itse matkakohteessa otti kaaliin ainoastaan kiertävät aurinkolasimyyjät 24/7 ja yöllä lakupekat koittaa kaupata huumeita pitkin kaupunkia. mutta tunnelma oli hyvön ja aion mennä ens vuonna uusiks

Oletko vieraillut Magalufissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.