Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Magalufin matkakokemukset ja vinkit

Hikiset yöt, ilmastointi ei toiminut

Vieras    25.07.2022    Magalufin hotellit    Magaluf
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2022 | Hotelli: Hotel Samos

Olemme käyneet Hotelli samoksessa Magalufissa vuosien ajan. Hotellissa on alkanut ilmaantua huollon tarvetta, sillä ilmastointi ei toiminut seitsemännessä kerroksessa ja ajoittain sähköt katkeili, sekä ammuvarhainen suihkussa käynti osoittautui hetken kylmänpuolen vettä laskettuaan muuttui polttavan kuumaksi. Kahden viikon tilattu matka Tjareborilta piti muuttaa heti hotellissa puolihoidosta All inclusiveksi, hintaa muutokselle tuli 280e, sekä paremman näkymän halutessaan sai siitäkin maksaa 210e, Turvakaappi: 30e, egologiamaksu 75e. Hotellin Allincluvive on muuttunut suppeaksi. Siihen kuuluu: Aamiainen, päivällinen, illallinen, jotka ovat vahvasti riisi-makarooni voittoista. Allinclucive juomia sallittiin 6 olutta tai sangriaa / henkilö, juomat piti nauttia ruokailuiden yhteydessä. Iltaohjelmana oli: bingoa, sirkustemppua, musiikkivisaa. Allasravintolassa iltaisin ei juurikaan ollut asiakkaita. Juomalaseista sai maksaa 1e pantin, juomat eivät olleet kalliita. Päiväohjelmana oli musiikkia, ilmakyväriammuntakilpailu, jousipyssyammunta, allasjumppa, lentopallo, mattojuoksu, juoksu allaspallon sisällä. Eripäivinä näitä kaikkia tietenkin. Aurinkotuolit päivällä oli lähes kaikki varattuna, asiakkaat nauttivat omia juomiaan ja olivat kovemmassa humalassa, kuin aikaisempina vuosia, jolloin aika kului kivasti baarinjonossa. Aikaisemmin olimme tyytyväisiä hotellin sijaintiin, ruokiin, ilmastoinnin toimivuutee, mutta nyt kaikki on muuttunut niin, ettemme halua suositella kyseistä hotellia enää ollenkaan. Hotellia myytiin meille lapsivapaana hotellina, siis ei suositusta alle 16 vuotiaille, mutta kyllä se nyt vahvasti tuntui päiväkodilta pikkulasineen, sekä pikkukakkoseen kelpaavineen iltaohjelmineen. Hyvästi Hotelli Samos!

Arvosana hotellille:

Maanpäällinen helvetti

Vieras    13.07.2017    Magalufin ravintolat ja baarit    Magaluf

Oltiin muutaman kaverin kanssa magaluffissa ja voin sano että en suosittele kenellekään oli iha hirveästi biletystä ja meteliä. Britit eivät osanneet käyttäytyä ja katujen haju oli aivan hirveä. Hotelli oli ihan magaluffin keskustassa eikä siellä todellakaan saanut nukuttua selvistäpäin. Meteli oli sietämätöntä aina aamun pikkutunneille saakka.

Hirvee läävä

Vieras    13.07.2017    Magalufin hotellit    Magaluf
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2017 | Hotelli: Vista sol

Oltiin kavereiden kanssa Vista Sol nimisessä hotellissa, en suosittele kenellekään ihan hirvee läävä oli. Vesi loppu kesken suihkusta, brittien mekastus kuului koko päivän jo alku illasta Vista Solin asukkaat alkoivat bilettää ja pitää meteliä 1/5 hotelli

Arvosana hotellille:

hotelli&ympäristö

Vieras    04.01.2015    Magalufin muita vinkkejä    Magaluf

Oltiin kesä-heinäkuun vaihteessa perheen kanssa (12-15v lapsia) viva Palma nova hotellissa. Ei kyllä huomannu tuota nuorison villiä menoa siellä, josta lehdissä kirjotellaa. Tietty ei oltu kaupungilla enää 21-22 jälkeen. Päivisin aika rauhallinen keskusta tämä magaluf. Liikkeitä on kuitenkin paljon. Palmaan pääsee bussilla hotellista n. 200m päästä(30min). Vesipuisto western water park(n.5km). Ilmaisbussi lähtee magaluffin keskustasta. Suosittelen.

magaluf

Vieras    07.12.2014    Magalufin ravintolat ja baarit    Magaluf

Jos on lähdössä magalufiin niin kannattaa suunnata sinne kesä-, heinäkuun aikaan jollon siellä esiintyy paljon ulkomaisia esiintyjiä kuten david guetta jne. suositussa BCM klubissa jonne sisäänpääsy n.30-40e, ilmaiset juomat koko illan. Omasta kokemuksesta klubi ei ollut edes niin erikoinen kun mitä oli ennestään luullut. Elo-syyskuun vaihteessa pohjoismaalaisten suosimat baarit on jo suljettu ja yöelämä hiljenee. Magaluf on pieni paikka täynnä brittejä riehumassa yötä pitkin ja varkaudet on todella yleisiä. Oman 2 viikon reissun aikana tutustuimme ainakin 4 ihmiseen joilta oli varastettu puhelin tai rahat. Shoppailemaan kannattaa lähteä Palmaan, jonne pääsee bussilla noin 3 eurolla puolen tunnin välein.

rai rai

Vieras    15.09.2013    Magalufin ravintolat ja baarit    Magaluf

Olin magaluffis yksiksee kikkailemas viikon verran 7.9-14.9.2013 ja pakko sanoo et ihan mahtava paikka ainaki nuorille ihmisille on menoo ja meininkii herkullista olutta siedettävään hintaan noin 3e tuoppi joskus tarjoukses 1.50e, yöllä ku menee pällistelemää ni kadut on täynnä nuorii aikuisii hyväs jouses, ja on päivisinki tekemistä tietyst kaiken näkösii vempeleit mitä voi vetää veneen peräs, vesipuisto,katmandupark,wawehouse bileveneilyy ja lukuisii rantabaarei. asuin sol guadalupe hotellis mist on muutama sataa metrii rannalle tykkäsin hotellist siel oli hyvä ruoka, päivisin kaikkee hubaa toimintaa altaal, joka ilta jotain esiintyjii hotellin laval, henkilökunta oli mukavaa, huoneet siivottii joka päivä. vähän jos pitää hottellii moittii ni äänieristys oli heikko eli korvatulpat kannattaa ottaa mukaan. itse matkakohteessa otti kaaliin ainoastaan kiertävät aurinkolasimyyjät 24/7 ja yöllä lakupekat koittaa kaupata huumeita pitkin kaupunkia. mutta tunnelma oli hyvön ja aion mennä ens vuonna uusiks

Jos haluat oikeasti bilettää Magaluf on se juttu!

Vieras    12.06.2013    Magalufin muita vinkkejä    Magaluf

Olin itse viime vuonna ystäväni kanssa Espanjassa, Magalufissa. Yövyimme viikon Vista Sol nimisessä hotellissa, joka oli kovimman sesongin aikaan ikärajaltaan K18. Tästä viittauksesta voi siis jo päätellä, että paikkaa en lähtisi missään nimessä suosittelemaan lapsi perheille! Hotelli on siisti ja mukava, suosittelen. Bassot pauhasivat aamusta yö myöhään, mutta sellainenhan ei meitä haitannut!

Omien kokemusten mukaan Magaluf on suunnattu nuorille, jotka eivät pelkää hullua menoa. Magaluf tuntuu olevan eniten brittien ja ruotsalaisten suosiossa. Suomalaisten kuuloisuuteen tämä bilemesta ei ole vielä sen kummoisemmin rantautunut. En voi tarpeeksi korostaa sitä kuinka hullua biletystä Magaluf on tarjollaan! Yksinkertaisesti sanottuna ihan mieletön paikka. Magalufista menee myös bilelaiva Ibizalle, jos menoon kerkeää kyllästyä on hyvä vaihtoehto käydä katsomassa vielä hurjempaa Ibizan menoa. Epäilen kuitenkin, että kukaan kerkeäisi kyllästyä Magalufin juomatarjouksiin...

Kaikki baarit/klubit ovat hyviä, ainakin jos on pienessä tuiskeessa hyvällä fiiliksellä! Magalufin yksi suositummista paikoista on BCM, joka onkin rankattu 8. maailman parhaimmaksi klubiksi. Joka yö on uusi nimekäs esiintyjä. BCM:ssä on mm. esiintynyt maailman kuuluja dj:tä (Calvin Harris, Skrillex yms.). Mukavana yllätyksenä tuli myös se, että sisäänpääsylipun hinnalla saa juoda koko yön ilmaiseksi, eipä ole Suomessa tälläistä!

Lämpimästi voin suositella paikkaa KAIKILLE NUORILLE, jotka kaipaavat mieletöntä ja järjetöntä menoa! Olen menossa taas tänäkin vuonna Magalufiin tyttöporukan kanssa... ;-)

Oletko vieraillut Magalufissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.