Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Marsa Alamista

Sitä sun tätä

Vieras    10.12.2015    Marsa Alamin muita vinkkejä    Marsa Alam

Kuten jo lähtiessämme tiesimme kode on keskellä ei mitään. Mutta jos haluaa lomalta vain rauhaa, ei ostoksia eikä mitään muta, kuin aurinkoa niin se on siinä.

Ei rasittanut tuliaiset, kun kauppaoja ei ollut lähimainkaan, tai itseasiassa yksi ostoskeskus, siinäkin oli tasan tarkaan yksi kauppa auki josta sai vettä ja virvoitusjuomia, mutta lomallehan me menimme ei tuliaisia ostelemaan. Oli juuri sellainen loma mitä tarvittiin mutta ei varmaan toista kertaan mentäisi, no en tiedä, ei mitään pahaa sanottavaa ole ja oli siellä joitain josta olivat olleet jo useanmman kerran ja halusivat uudellen ja samaan hotelli Three Corners Sea Beach. Hotellin henkilökunta oli todella ystävällistä ja kaikenlaisia tapahtumia oli jos vain olisi viitsinyt osallistua. Hotelli oli varmaan vaatimattomin sillä alueella mutta halpa, eikä ollut tarjolla muita kun varaaminen jäi viimetinkan, hotelli ei ollut huono vaan väärällä tai oikealla paikalla keskellä eimitään.

triton sea beach resort , hotel

Vieras    19.08.2011    Marsa Alamin muita vinkkejä    Marsa Alam

Ei olisi voinut loma enään parantua ! kyseinen hotelli kyseisessä paikassa oli ihan loistava, kaikki olivat niin ystävällisiä tuonne jos lähtee ei edes 2 viikkoa riitä. suosittelen lämpimasti !

Oletko vieraillut Marsa Alamissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.