Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Nähtävyyksiä Filippiineillä

Davao city

Vieras    31.12.2013    Filippiinien nähtävyydet    Filippiinit

Olin kahteen kertaan 2012 Filippiineillä Davaossa. Hyvin mielenkiintoinen kaupunki ja paljon nähtävyyksiä. Jo pelkästään se pikku kauppojen määrä ja sekalaisuus, WOW. Vartioita joka puolella ja isoilla aseilla. Ruoka hyvin maukasta ja monipuolista. Ihmiset todella ystävällisiä ja avuliaita kaikkialla, muutamia kerjäläisiä taksien kahvoissa, muuten ihan ok reissut ja tietysti LOISTAVAT OMAT HÄÄT PAIKALLISEN KANSSA. Se vähän mitä heillä on, niin sekin varmasti jaetaan.

Hotellit ja ravintolat sekä hääpaikka olivat loistavat ja toimivat. Edullisempaa mennä siellä naimisiin, kun Suomessa. Häät paikkoineen, ruokineen (40 henk.) ja matkoineen noin 600 euroa ja vävy maksaa kaiken.

Ilmasto on todella rankka, kuumuus on vielä ok, mutta siihen se kosteus, niin kyllä menee mies polvilleen ja helposti.

Pientä seikkailua!

Vieras    25.12.2009    Boracayn nähtävyydet    Boracay

Olimme -09 helmikuun filippiineillä.

Boracayn saarella ja sangat saarella !

Nyt suunnitellaan uutta matkaa 2011 alkuvuoteen 2-3kk.

Olisi kiva saada vienkkejä mihin kannattaisi mennä viettää aikaa, mies sukeltaa, minä en ;)

Tarkoitus olis asustella samassa paikassa ns pidempään eli vuokrata pieni talo esim paikallisen asumiksen seasta, ei kuitenkaan ihan keskeltä kaupunkia tai ihan rannasta!

m&m

Tagatay

titu    19.02.2009    Tagaytayn nähtävyydet    Tagaytay

Hieno tulivuori järvi kansallispuisto, mutta sielläkin on kiusana useat kaupustelijat ym. väkisin palveluitaan tyrkyttävät veneitten ja hevosten omistajat. Muuten mukava paikka kaukana Manilan lähiseudun ihmismassasta, liikenteestä ja saasteista.

Oletko vieraillut Filippiineillä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.