Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Trapanissa

hinta-laatu-suhde

JeppeT    24.10.2012    Trapanin ravintolat ja baarit    Trapani

Lokakuussa 2012

hinta-laatu-suhde oli melkoisen huono. Moni paikka oli kiinni.

Kun otti kuuden euron spagetin, se oli hyvin pieni.

Talon viiniä karahvissa ei löytynyt mistään - ainoa vaihtoehto oli sama kallis pullo (12-16 e) tai neljän euron lasillinen.

Ruotsalainen kaveri kertoi, että ravintolan tasosta riippumatta hinta on kaikkialla sama ja kallis.

Suurin yllätys oli neljän euron cocacola-lasillinen Ericessä.

Tällä kertaa (muiden kokemuksista poiketen) rahasta sai vaihtorahan takaisin nopeasti ja ilman ongelmia.

Kokeilimme myös tasokkaan ravintolan turistimenua 18 eurolla. Siihen päälle tuli tietysti 2 euron kattausmaksu joka nuppia kohti sekä juomien hinta. Maukasta, mutta upporasvassa kypsennettyä. Kokonaisuus jäi sopivan pieneksi, niin että tälläkään ei pääse lihomaan.

Tätä kovemman hintatason olen tavannut vain Roomassa ja Pariisissa. Laatu taas on näihin verrattuna tosi heikko.

Trapani: Hyvää ruokaa, upeita drinksuja.

Vieras    16.01.2012    Trapanin ravintolat ja baarit    Trapani

Satuimme Trapaniin samaan aikaan suuren purjehtija-tapahtuman kanssa ihan sattumalta. Tämä johti siihen, että ravintoloissa ja baareissa oli paljon väkeä joka iltana. Vanhan kaupungin keskustasta löytyi useita kivoja dinkkiravintoloita sekä ruokapaikkoja. SUosittelen! Ruokamyrkytyksen matkakaverini sai grilliltä ostetusta hampurilaisesta. Grilli oli hyvin suosittu, emmekä siis osanneet varoa mahatautia. Muuten ongelmia ei ollut ja ruoka oli aina hyvää. Ruoka ei ollut erityisen edullista, muttei kyllä kallistakaan. Jäätelö, jäähilejuomaa ja räiskäleitä oli ihana nauttia välipalaksi. Ilalla saatoimme hakea yöpalaksi calzonet eräästä kojusta. Alkoholi on luonnollisesti kaupoissa halvempaa kuin Suomessa, baareissa ja ravintoloissa drinkit olivat kuitenkin lähes samoissa hinnoissa kuin kotoSuomessa. Kahvi kannattaa juoda seisoaltaan, jolloin hinnaksi tulee jotain 0.50 sentin ja euron väliltä. Istuminen ja palvelu maksavat, joissain paikoissa jopa useita euroja. Jossain paikoissa tippiä otettiin väkisin, eli vaihtorahaa ei vaan tuotu ikinä. Siinä saattoikin sitten maksaa 13 euron ruoasta 7e tippiä, jos maksoi 20e:n setelillä!

Oletko vieraillut Trapanissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.