Matkakokemukset - Hotelleja Trapanissa

Pieni aamiainen+huone

JeppeT    28.10.2012    Trapanin hotellit    Trapani
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2012 | Hotelli: B&B Garibaldi

Jokin yöpaikka piti valita, kun otti Ryanairin matkat Trapaniin, ja netistä löytyi kehuja

B&B Garibaldin aamiaisesta ja siisteydestä.

Tässä pikku majapaikassa onkin vain viisi huonetta. Henkilökunta on ystävällistä, mutta englannin taito on heikko.

Siisteys on hyvä. Sijainnista plussaa. Aamiainen ei ole buffet-tyyppinen eikä runsas, mutta herkullisia voisarvia ja paahtoleipiä sekä kinkkua ja juustoa tuovat. Kahvi on samaa karmeaa myrkkyä, jota saa muuallakin kaupungissa.

Suuri suuri miinuspuoli on nukkuminen. Isäntäväen koirat haukkuvat kaiken aikaa, yötä päivää. Siestan toki pitävät iltapäivällä.

Taksi otti muuten yöaikaan matkasta kentältä tänne 35 euroa (2 henk + 2 laukkua). Isäntäväki tarjosi paluumatkaksi mahdollisuutta että hotellin työntekijä kuljettaa edullisesti kentälle, ja näin tehtiin, 25 eurolla. Onko se nyt edullista, mutta säästi sen kympin.

Arvosana hotellille:

Vaatimaton hotelli

Vieras    16.01.2012    Trapanin hotellit    Trapani
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2010 | Hotelli: Abita Appartamenti

Emme yöpyneet itse hotellissa, vaan erillään olevassa asunnossa. Hotellin respaan oli matkaa puoli korttelia, eli noin minuutti. Asunnossamme oli makuuhuone, kylpyhuone ja keittiö, sekä tila, joka toimi eteisenä. Asunto oli todella vaatimaton. Plussaa ilmalämpöpumpusta ja ystävällisistä, hyväntuulisista siivoojista! Asunto haisi pistävältä oudolta pesuaineelta tai joltain vastaavalta, mutta hajuun tottui. Asunto oli minuutin päässä satamasta ja 5 minuutin päässä lähimmästä rannasta. Todella ihanteellinen sijainti! Keskustan rientoihin käveli 5 - 10 minuuttia. Aluksi katu, jolla asunto sijaitsi vaikutti vähintäänkin pelottavalta mutta muutaman päivän kuluttua katu tuntuikin enemmänkin jo kotoisalta. Asuntojen naapurissa oli joutomaa, jolla asui iso läjä kulkukissoja. Kissat eivät kuitenkaan mitenkään häirinneet turisteja, kunhan siinä parveilivat huudeilla ja tölläilivät. Samassa rakennuksessa oli useita hotellille kuuluneita asuntoja, ja samaan aikaan ainakin 3:ssa asunnossa asui suomalaisia sillä hetkellä kun me siellä olimme. Hotelliaamupala tarjoiltiin hotellin tiloissa, ja se oli melko vaatimaton. Kuivakakkuja, keksejä ja niiden päälle marmeladia. Erikoiskahveja henkilökunta teki tilauksesta. Hotellin henkilökunnalla oli huono englanti, osa ei puhunut lähes sanaakaan, edes respassa. Palvelu kuitenkin toimi ja käsimerkeillä sekä italian alkeilla saatiin tarpeelliset infot sekä taxi tilattua oikeaan aikaan. Asunnon avainta sai pitää koko oleskelun ajan mukanaan.

Abita Appartamenti on sopiva melko vähään tyytyvälle, riippumattomuutta kaipaavalle pienen budjetin matkaajalle. :)

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Trapanissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.