Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Kappadokian matkakokemukset ja vinkit

Hieno kohde käydä kerran elämässä

Vieras    14.04.2016    Kappadokian nähtävyydet    Kappadokia

Olimme omatoimimatkalla autoillen Kappadokiassa. Göremessä kannattaa käydä, sillä kivitötteröt luolineen ovat ainutlaatuisia. Mukava luolapensionaatti oli Anatoliacave pension, jonka kautta varasimme myös onnistuneen kuumailmapallolennon. Ravintoloita löytyy ja muutenkin valinnanvaraa. Matkamme ainoa oikeasti herkullinen ruoka oli täällä, muuten ruokamme jokaisessa muussa paikassa oli simppeliä ja mautonta, mikä hämmästytti meitä suuresti. Huhtikuussa oli sopivasti tilaa joka paikassa ja kelit sopivan kesäiset. Guselyurtin kylässä oli hieno Monastery valley, jonka vuoksi siellä kannattaa poiketa, mutta yöpyisin ensi kerralla jossain muualla. Tosin ensi kertaa tuskin tulee, sillä olemme totaalisen kyllästyneitä tyrkyttämiseen ja huijauksiin, joiden kohteeksi joutuu liian helposti, vaikka on aika tarkka ihminen, ja joista on jäänyt paha mieli molemmilta reissuilta. Turkin maisemat ja raunionähtävyydet ovat hienoja, mutta samanlaisia löytyy paremmalla palvelulla ja vähemmällä ärsyyntymisellä mm. Kreikasta. Suosittelen kuitenkin käymään kerran elämässä ainutlaatuisessa Kappadokiassa.

Matkakertomus Kappadokiasta

Vieras    23.06.2015    Kappadokian nähtävyydet    Kappadokia

Tässä on blogikirjoitukseni matkastamme Kappadokiaan. Toivottavasti siitä on hyötyä matkaa suunnitellessanne!

tutuillateillavieraillakadui...dokia.html

Alanyasta Kappadokiaan

Vieras    20.06.2012    Kappadokian nähtävyydet    Kappadokia

Uskomaton retki Alanyasta Kappadokiaan! Kolmenpäivän retki bussilla, hotellimajoitus puolihoidolla, sisäänpääsymaksut, oppaan palvelut - kaikki tämä vain 60 € / hlö.

Lue ja katsele lisää: vikki.pp.fi/BirgitMummu/2012...ki2012.htm

Oletko vieraillut Kappadokiassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.