Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Gotlannin matkakokemukset ja vinkit

Kneippyn kesä -ja vesimaa

Olin jo lapsuudessani kuullut, että Peppi asuu Gotlannissa ja ko. asia kuulosti jännittävältä. Nyt, kun minulla on omia lapsia, niin ajattelin, että voisin lasteni kanssa piipahtaa tervehtimässä Peppiä. Pepin talo oli juuri niin kuvankaunis, kuin mitä ko. talon tiesin jo entuudestaan olevan ja teatteriesitys oli mukavaa katsottavaa. Kneippyn huvipuistoalue oli kuitenkin hyvin pliisu suomalaiseen makuun eikä ytyä ko. puistosta löytynyt. Vesimaa oli mukava, koska vesimaasta löytyi monenlaisia liukumäkiä jne. Ennenkaikkea puisto oli turvallinen puisto leikki-myös leikki-ikäiselle. Jos saisin uuden tilaisuuden, niin voi olla, etten matkustaisi Öölantiin lainkaan tai sitten tekisin Öölantiin vain vuorokauden mittaisen tripin ja kävisin lähinnä moikkaamassa Peppiä ja sitten jatkaisin matkaa.

Tunnelmallinen pieni hotelli, joka sijaitsi hyvällä paikalla

villevalo    16.07.2015    Gotlannin hotellit    Gotlanti
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2011 | Hotelli: Best Westwrn

Visbyn Best Western oli pieni ja mutkaton hotelli. Huone oli kookas ja ylimmässä kerroksessa. Ikkunat avasivat merelle kauniit maisemat. Kylpyhuone oli myös viihtyisä ja tilava. Liikuntaesteiselle ko. hotellin yläkerros ei sovi, koska en muista nähneeni hotellissa hissiä. Aamupala tarjoiltiin tunnelmallisissa ja nostalgisissa vanhaa aikaa huokuvissa huoneissa ja aamupalatarjonta oli riittävää. Hotellin ilmapiiri oli viehättävä ja ko. ilmapiirin saattoi aistia. Voin lämpimästi suositella Best Westwrniä heille, jotka matkustavat Gotlantiin.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Gotlannissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.