Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Goingin matkakokemukset ja vinkit

Ratsastus

Vieras    06.02.2016    Goingin aktiviteetit ja harrastukset    Going

Lisäisin mainittuihin aktiviteetteihin, että kaikissa kylissä voi ratsastaa - Going, Ellmau, Scheffau ja Söll.

Loistava pikkukylä alppien sylissä <3

Vieras    19.01.2014    Goingin muita vinkkejä    Going

Kaunis matkakohde mihin vuodenaikaan tahansa. Paljon erilaisia aktiviteettejä kaikenikäisille. Iloiset tirolilaiset toivottavat sinut sydämellisesti tervetulleeksi. Maisemat salpaavat hengen! Going sijaitsee itävallan suurimman hiihtokeskuksen sydämessä, mutta on kuitenkin ihanan rauhallinen ja idyllinen paikka. Söll, Ellmau ja Kitzbuheln ovat kaikki 15 min ajomatkan sisällä. Talvelisin on mahtavat puitteet lasketteluun, hiihtoon ja etenkin "lapselliseen"kelkkailuun. Muina vuodenaikoina patikointi, pyöräily ja golf ovat suosiossa. Goingissa on myös mahdollisuus ratsastukseen ja uintiin. Täällä kaikki" tuntevat" toisensa ja ventovieraatkin jäävät juttelemaan. Olen käynyt Goingissa 5 kertaa ja palaan aina uudelleen ja uudelleen. Innsbruck ja Saltzburg ovat n. tunnin ajomatkan päässä. Myöskään Kaprunin Jäätikölle ei aja sen kauempaa.Ja reitti kiemurtelee etelään läpi suloisen Sell am Zeen.

Suosittelen lämpimästi ihan kaikille. Goingista löytyy myös maailmankuulu hotellikopleksi Stanglwirth. Sinne ei tosin tällainen tavallinen tallaaja pysty majoittumaan hintojen takia :) Onneksi kylästä löytyy myös ihania apartementoksia, sekä b&b-majoitusta ,että kohtuuhintaisia hotellejakin.

Oletko vieraillut Goingissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.