Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Aqabassa

Siisti Myhotel.

Vieras    11.04.2014    Aqaban hotellit    Aqaba
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2014 | Hotelli: My hotel

Pieni hotelli keskustassa, tosi mukava paikka lähteä jokapaikkaan, kun olet keskellä kaikkea. Siisti, joka päivä pyyheliinat vaihd. samoin siivous ja tosi ystävällinen henkilökunta! Meluahan tietenkin oli enempi, kuin rantahotelleissa, mutta paljon mielenkiintoisempaa on seurata paikallisten ihmisten elämää. Ilmastointi piti vähän melua, mutta siihenkin tottui! Suosittelen!

Nimim. Vanhempi pariskunta

Arvosana hotellille:

Pieni hotelli

Juzzy65    15.12.2013    Aqaban hotellit    Aqaba
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2013 | Hotelli: AquaVista

Hotelli on ihan ok, pieni luksus oli kylpyamme, jota tulikin sit kaytettya ahkerasti :)

Kaikki muu sit onkin ostettava erikseen jopa ilmastointi ja turvalokero, no olin akkilahdolla

joten en pane niin paljon painoa lisamaksuille. Ilmastointi ja aamiainen jai ottamatta pyydetyn

hinnan takia aamiainen yli 70 euroo 2 viikkoo ja ilmastointikin yli 30 joten tuuletin ikkunasta ja

kavin nauttimassa aamupalani kaupungilla paikallisissa ravitoloissa, jotka ovatkin hyvia :)

Huoneet siivotaan paivittain ja muutenkin siisti paikka, henkilokunta kohteliasta ja avuliasta.

Ei omaa uima-allasta.

Arvosana hotellille:

Hyvä hinta-laatusuhde

Vieras    04.02.2013    Aqaban hotellit    Aqaba
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2012 | Hotelli: My hotel

Hotellissa oli todella ystävällinen ja avulias henkilökunta. Järjestivät mm. vauvansängyn, mitä käsittääkseni harvemmin tämän tason (***) hotelleissa on. Puolihoito oli todella hintansa arvoinen. Neljän ruokalajin illallisesta pieni hinta. Ainut huono puoli oli uima-altaan todella kylmä vesi tähän aikaan vuodesta (ei tarjennut uida).

Arvosana hotellille:

Aitoa tunnelmaa

Vieras    05.01.2013    Aqaban hotellit    Aqaba
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2012 | Hotelli: Mina Hotel

Mina Hotel poikkeaa positiivisesti edukseen suurista massahotelleista.Henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta.Se sijaitsee aivan keskustan tuntumassa,mutta huoneemme (parveke mahd.saada pienestä lisämaksusta) oli rauhalliselle sisäpihalle merinäköalalla.Myös jordanialaiset käyttivät hotellia,mikä toi esim.aamiaishuoneeseen aivan omanlaista tunnelmaa.Toisaalta kun väkeä oli paljon,aamiaisen tarjoilu ei aina pysynyt mukana tahdissa,mutta se oli aika pieni seikka.Siivoamassa käytiin päivittäin.Huone oli siisti ja ajanmukainen.Hotellilla oli oma uima-allas samassa kerroksessa kuin aamiaishuone. Takseja on aina saatavilla hotellin edessä,joten uimarannalle meno kyllä järjestyy,esim. koralleistaan kuuluisalle Japanese gardenille.

Arvosana hotellille:

Iso ja ystävällinen hotelli

ghannabiz    31.12.2012    Aqaban hotellit    Aqaba
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2012 | Hotelli: Moevenpick Resort & Residences, Aqaba

Mövenpick resort & residence Aqaba

Hotellin henkilökunta erittäin ystävällistä. Yksi seurueesta sairastui ja loman viimeisenäkin päivänä he vielä kysyivät vointia. Buffetaamiaisella kahvi ja tee tarjoiltiin pöytiin ja tultiin monta kertaa kysymään puuttuuko jotain. Aamiainen oli lisäksi todella iso. Hotellin omalla ranta-alueella kiersivät tarjoilijat ja kyselivät haluammeko juotavaa baarista. Ja jos vaivautuikin baariin tilaamaan, niin tarjoilijat kyllä kantoivat tilaukset mihin ikinä halusikin!

Uima-altaista yksi oli kesäallas, eli sitä ei ollut lämmitetty. Koska olimme talvikaudella lomailemassa, ei tätä allasta tullut käytettyä. Harmi. Yksi uima-allas sijaitsi "sillalla", joka ylitti autotien. Tämän altaan allasbaari on avoinna ainoastaan maaliskuusta marraskuuhun, joten emme voineet nauttia sen palveluista. Sieltä olisi saanut vesipiippuja polteltavaksi. Alueella oli kaksi poreallasta, jacuzzia, jotka olivat välillä liiankin kuumia.

Huoneen minibaarista löytyi mehuja ja monta erilaista virvoitusjuomaa ja nämä olivat vapasti käytettävissä. Otimme niitä aina mukaan retkille, rannalle ja altaalle. Siivoojat kävivät joka aamupäivä ja täydensivät minibaarin. Loman viimeisenä aamuna huomasin, että pölyä (isoja pölykoiria) oli huoneessa erittäin paljon, joten en tiedä mitä siivoukseen kuului.

Hotelli oli myös ympäristöystävällinen, sillä vieras sai vaikuttaa siihen, vaihdetaanko pyyhkeet päivittäin.

Asiakaskunta oli joululomalla suomalaisia, ruotsalaisia, brittejä, espanjalaisia sekä paljon paikallisia ja lähimaista, ainakin Israelista, tulleita turisteja.

Hotelliin sisäänmennessä on aina turvatarkastus. Tarkastajasta riippuen he katsovat laukkujen sisälle, läpivalaisevat ne tai joskus antava vain mennä. Lähes joka kerta laite piippasi, johtuen kännykästä, mutta he eivät kiinnittäneet siihen huomiota.

Saimme vastaanotosta tilattua heidän suosittelmansa taksin ja näin varmistimme, että meiltä ei oteta ylihintaa. Hotellin henkilökunta auttoi missä asiassa tahansa, toisin kuin Apollomatkojen oppaat, joilta emme saaneet mitään vastauksia kysymyksiimme :(

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Aqabassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.