Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Uruguayssa

syötkö lihaa ?

Ruokailu ravintoloissa on Eurooppalaiselle ihan kasvattava kokemus. Yleensä valtaosa tarjolla olevista annoksista on liharuokia ja nimenomaan naudanlihaa. Useimmiten grillattuna tai uunissa valmistettuna. En tiedä onko joku laki joka kieltää alle 300g pihvin tarjoamisen, yleisin koko lienee 500g, isompiakin saa.

Hinta ei päätä huimaa, muutamalla eurolla saa tällaista 'kansanruokaa'.

Jos satut saamaan kutsun syömään jonkun paikkakuntalaisen kotiin, 90% todennäköisyydellä kyse on kunnon grilliateriasta jossa ei grammoja lasketa.

Tämä ei paljoa ihmetytä kun on aikansa kuljeskellut ympäri maata ja nähnyt joka puolella laiduntavat nautakarjat.

Oletko vieraillut Uruguayssa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.