Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Uruguayn matkakokemukset ja vinkit

Botnia matka Fray Bentosiin

Vieras    23.09.2011    Colonian muita vinkkejä    Colonia

Olen käynyt Coloniassa n. 3 vuotta sitten,aivan ihana kaupunki,pienet putiikit,mukulakivi kadut,hevosvankkurit joilla voit kiertää vanhaa kaupunkia,lyhyt matka katamariinilla Buenos Airesiin,toivon että voin vielä käydä siellä.Suosittelen matkaa sinne,ainoa miinus oli pitkät lennot,mutta kun nyt tietää minne matka,ei ole väliä kuinka kauan matka kestää.terv. Paula Pohjanmaalta

Paikan paras

Vieras    24.04.2010    Fray Bentosin hotellit    Fray Bentos
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2007 | Hotelli: Gran hotel fray bentos

Siisti, pienet mutta asialliset huoneet, aamiainen ok, henkilökunta erittäin ystävällistä ja avuliasta. Sauna. uima-allas kesäisin.

Arvosana hotellille:

uruguay

Vieras    15.12.2009    Montevideon lennot & liikenne    Montevideo

montevideoon pääsee halvimmillaan alle tonnilla suomesta ja kalleimmillaan lento maksaa useita tuhansia.riippuu siitä kuinka aikaisin matkan varaa.

kaupunkinahan montevideo muistuttaa vähän buenos airesia.mutta minä ainakin tykkään urugualysista ihmisistä enemmän kuin argentiinalaisista.

suuri kaupunkihan se montevideo on ainakin näin suomalaisesta mittakaavasta katsoen,asukasluku 1,5 miljoonaa mutta siinä ei varmaan ole kaikki laskettu.

hinta tasoltaan se ei minun mielestä mikään halpa paikka ole.kun lähtee esim noin sadan kilometrin päähän kaupungista niin ravintolassa voi syödä noin puolet halvemmalla,vaikka ei se montevideossakaan kallista ole jos vertaa suomen hintoihin.

liikenteestä voisin sanoa että ei se niin paha ole.ajelin itse vuokra-autolla kuukauden montevideossa ja ei mitään ongelmia,samat säännöt kuin suomessa ja kunhan muistaa ajella varovasti,ei ole pakko aina ajaa sitä vasenta kaistaa ja täysillä.

navigaattori on ehdoton jos haluaa löytää jonnekkin.

minä ainakin henkilökohtaisesti pidän urugualaysia ihmisiä rehellisinä,kohteliaina ja huomaavaisina ihmisinä.se on minun mielipide.

Talo Uruguayssa

Vieras    06.12.2009    Uruguayn muita vinkkejä    Uruguay

Olemme täällä Uruguayssa, Piriapoliksessa nyt kolmatta kertaa mieheni kanssa. Olemme hankkineet täältä talon itsellemme noin kaksi vuotta sitten. Tämä on pieni maa ja kaupunkimme on myös pieni ja rauhallinen, lukuunottamatta tammikuuta jolloin kaupunki täyttyy turisteista , talojen ikkunaluukut aukeavat ja rannat täyttyvät lomalaisista. Mitään suurempaa häiriötä eivät lomalaiset ole ainakaan meille aiheuttaneet. Aamulla ihmiset menevät rannoille ja palaavat illalla asunnoilleen ja jättävät rannan todella puhtaaksi. Tällä hetkellä ajatukseni on että voin suositella Piriapolista lomakohteeksi lomalaisille jotka eivät halua lomailla todella ylellisessä paikassa koska mikään lujo tämä kaupunki ei ole , mutta hyvin sympaattinen ja edullinen lomakohde.

vaatimaton, pieni, tyydyttävä

valperi    08.05.2008    Fray Bentosin hotellit    Fray Bentos
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2006 | Hotelli: Plaza

parhaat päivänsä nähnyt, mutta uudelleen ehostettavana oleva pieni hotelli (6/2006 mm. sähkötyöt käynnissä)

Kaikki perusasiat kunnossa ja jos pientä huonetta tarvitsee vain nukkumiseen ja peseytymiseen, tämä on ihan oikea paikka.

Vaatimaton mutta riittävä aamiainen, aamiashuone kuten kaikki muukin isolle miehelle vähän ahdasta.

Ystävällinen ja avulias henkilökunta, neuvoo ja autaa ihan missä asiassa tahansa jos vaan kielitaito riittää.

hinta/laatutaso ihan kohdallaan.

Arvosana hotellille:

syötkö lihaa ?

Ruokailu ravintoloissa on Eurooppalaiselle ihan kasvattava kokemus. Yleensä valtaosa tarjolla olevista annoksista on liharuokia ja nimenomaan naudanlihaa. Useimmiten grillattuna tai uunissa valmistettuna. En tiedä onko joku laki joka kieltää alle 300g pihvin tarjoamisen, yleisin koko lienee 500g, isompiakin saa.

Hinta ei päätä huimaa, muutamalla eurolla saa tällaista 'kansanruokaa'.

Jos satut saamaan kutsun syömään jonkun paikkakuntalaisen kotiin, 90% todennäköisyydellä kyse on kunnon grilliateriasta jossa ei grammoja lasketa.

Tämä ei paljoa ihmetytä kun on aikansa kuljeskellut ympäri maata ja nähnyt joka puolella laiduntavat nautakarjat.

Oletko vieraillut Uruguayssa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.