Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Kouvolassa

Espanjalaista ruokaa !

girasol    06.04.2014    Kouvolan ravintolat ja baarit    Kouvola

Kouvolan uusimpiin ravintoloihin lukeutuva Flamenco osasi yllättää! Viihtyisä pieni paikka ja nostalginen Espanlainen musiikki miellytti sekä silmää,että korvaa.Ruokalista on Espanjalaistyylisiä herkkuja täynnä ja hinnat ovat sopivia jokaisen kukkarolle.Valinnanvaraa on tapaksista pihveihin ja merellisiin annoksiin.Suuri yllätys olkin, kun saimme tietää kokin olevan Libanonista!Suositella voin ainakin "Cedro de la Casaa" , joka on porsaan uunifilettä ruskealla valkosipuli paprikakastikkeella.NAM!

Maukasta ruokaa edullisesti!

girasol    24.05.2013    Kouvolan ravintolat ja baarit    Kouvola

Olemme muutaman kerran nyt pienen ajan sisällä syöneet Kouvolan Aseman Vintillä.Kyseessä siis rautatieaseman ravintola, josta on hyvät näkymät joko radalle tai Kouvolan ydin keskustaan päin.Kaikki ruoka on maukasta, hinnat ovat kohtuuliset ja mikä parasta, ruoka tulee nopeasti, vaikka porukkaa olisi tupa täynnä, jota se usein onkin.Myös lounaspöytä on huomion arvoinen.Salaattipöytä on ruokaisa ja mielikuvitusta on käytetty.Leipä vaikuttaa "kotona leivotulta", eikä ole mitään pullaa.Suositteln kaikille!

Oletko vieraillut Kouvolassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.