Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Kouvolan matkakokemukset ja vinkit

Espanjalaista ruokaa !

girasol    06.04.2014    Kouvolan ravintolat ja baarit    Kouvola

Kouvolan uusimpiin ravintoloihin lukeutuva Flamenco osasi yllättää! Viihtyisä pieni paikka ja nostalginen Espanlainen musiikki miellytti sekä silmää,että korvaa.Ruokalista on Espanjalaistyylisiä herkkuja täynnä ja hinnat ovat sopivia jokaisen kukkarolle.Valinnanvaraa on tapaksista pihveihin ja merellisiin annoksiin.Suuri yllätys olkin, kun saimme tietää kokin olevan Libanonista!Suositella voin ainakin "Cedro de la Casaa" , joka on porsaan uunifilettä ruskealla valkosipuli paprikakastikkeella.NAM!

Maukasta ruokaa edullisesti!

girasol    24.05.2013    Kouvolan ravintolat ja baarit    Kouvola

Olemme muutaman kerran nyt pienen ajan sisällä syöneet Kouvolan Aseman Vintillä.Kyseessä siis rautatieaseman ravintola, josta on hyvät näkymät joko radalle tai Kouvolan ydin keskustaan päin.Kaikki ruoka on maukasta, hinnat ovat kohtuuliset ja mikä parasta, ruoka tulee nopeasti, vaikka porukkaa olisi tupa täynnä, jota se usein onkin.Myös lounaspöytä on huomion arvoinen.Salaattipöytä on ruokaisa ja mielikuvitusta on käytetty.Leipä vaikuttaa "kotona leivotulta", eikä ole mitään pullaa.Suositteln kaikille!

Verla,Unescon kulttuurihistoriallinen kohde

PateT    19.07.2010    Kouvolan nähtävyydet    Kouvola

Heinäkuun helteisenä sunnuntaina etsimme esiin "keskeltä ei mitään"Verlan Ruukkialueen,kaunista ja rauhallista 1800-luvun lopun tehdasmiljöötä vesistön varrelta,joka on se selitys sijainnille.Alueella luontaistuotekauppiaden pikkupuoteja,taidegallerioita ja ravintola-café vanhoissa viehättävissä rakennuksissa.Myös viinipuoti,jossa maistiaisten lisäksi myynnissä esim."verlados"juomaa vrt.calvados ym.ihania luomusuklaita ja liköörejä,kahvilassa paikallisen paakarin leivonnaisia ja mahdollisuus nauttia niistä korkeiden mäntyjen alla,ympärillä komea punatiilinen rakennusryhmä...viehättäväv paikka.

Oletko vieraillut Kouvolassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.