Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Simon`s Townissa

Salty Sea Dog-ravintola

Quayside Hotell'in vieressä Simon's Townissa sijaitsee pienehkö kalaravintola Salty Sea Dog, jonka menu tuli tutuksi jo ihan siksi että asuimme viereisessä hotellissa.

Tässäkin tapauksessa tiedustelin hotellin respasta mitä he suosittelisivat kokeilla ja ehdotus oli Snoek-kalaa. Kyseessä on paikallinen kalalaji, joka kasvaa noin 2m pitkäksi ja on solakampi kuin meikäläinen hauki. Lautasella Snoek maistuikin sitten herkulliselta. Siinä oli makua ihan toisella lailla kuin ystäväni tilaamassa Kingklipissä. Snoekin tilaamista saattaa vaikeuttaa se tosiasia, että kala on ruotoisa, mutta selvyydeksi pitää sanoa että ruodot ovat lähes haarukan varren paksuisia ja siten helposti poistettavissa ja näin maukas kala jää jäljelle.

Salty Sea Dog ei paljon rasita kukkaroa, joten sitä voi jo senkin puolesta suositella. Plussan annan paikalle myös siitä, että olivat sulkeneet toisen sisäänkäynnin kun sen päällä pesi jokin lintu. Siis sisällä ravintolassa. Tämä ei olisi mitenkän ollut mahdollista kotimaassa, mutta onneksi "maassa maan tavalla". :)

Oletko vieraillut Simon`s Townissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.