Matkakokemukset - Hotelleja Fanabessa

Laadukas majoitus

villevalo    15.07.2015    Fanaben hotellit    Fanabe
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2012 | Hotelli: El Duque l. eli duge

Huoneisto, jossa majoituin, niin oli viihtyisä. Huoneessa oli keittiö, mutta keittiötä tarvitsi vain vähän, koska olin varannut all inclusiven. Huoneistossa oli parveke, tilava olohuone, makuuhuone ja valoisa kylpyhuone. Ruoat ja juomat sis. matkan hintaan. Parin viikon lomalla ruokaa oli tarjolla yllin kyllin, mutta aina ruoka ei maistunut yhtä hyvältä. Arvioin kuitenkin El Duquen ravintolan ruoan olevan keksivertoa parempaa. Useita ruokia valmistettiin silmien edessä, joka varmisti sen, että ruoka oli aina tuoretta ja lämmintä. Jälkiruokatarjonta oli myös ihastuttava. Jossain vaiheessa tuntui, että ruokailuja oli liikaa, mutta oppia ikä kaikki. Ruokaa voi ottaa vain tietyn määrän kerrallaan eikä syödä liikaa. Lämminvesiallas oli myös aktiviteettiallas eli, jos halusi rentoutua, niin tämä ei aina ollut mahdollista. Kauniin suuren altaan vesi oli melko kylmää, joten ko. altaassa tuli uitua vähän. Respan palvelu pelasi. En huomannut, että siivottiinko huoneisto päivittäin, mutta, jollei, niin ainakin joka toinen päivä oli siivooja käynyt. Siisti, viihtyisä, lämminhenkinen hotelli ja hotellilla oli hyvä sijainti. Kävelymatka rantakadulle ja rannalle oli sopiva. Voin suositella ko. hotellia kaikenikäisille Teneriffaa rakastaville matkailijoille. Sanokaa Suomesta vanhoilta asiakkailta lämpimiä terveisiä erityisesti El Duquen ravintolan vahtimestarille!

Arvosana hotellille:

Playa Olid

Vieras    08.04.2011    Fanaben hotellit    Fanabe
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2011 | Hotelli: Playa olid

Hinta/laatusuhteeltaa hyvä paikka. Paljon rappusia joten ei sovi huonojalkaisille. Siisti ja mukava. Ruoka vaihtelevaa ja mahdollista itse valita eri annoksia buffetpöydästä. Viikon ALL INGLUSIVE paketti ennalta ostettuna kahdelta hengeltä 100€ ja oli sen arvoinen. Siistit uima-altaat ja auringonottopaikat. Sopivalla etäisyydellä kaikesta. Rauhallinen sijainti. Suosittelen

Arvosana hotellille:

aurinopaikka ei ollutkaan niin aurinkoinen

tervaleijona    28.01.2011    Fanaben hotellit    Fanabe
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2009 | Hotelli: Park del sol

Monessa Tenriffan hotellissa vierailleena Park del sol oli pienoinen pettymys. Hotellin allasalue oli kuvissa ison ja hienon näköinen. Käytännössä se oli aika pieni ja varjoisa. Aurinkoa ei juurikaan saanut. Hotellialueella oli paljon puita, jotka varjostivat sekä allasaluetta että myös osaa parvekkeista. Hotelissa katsottiin myös hieman kieroon vedestä ja uimisesta nauttivia poikia. He eivät millään malttaneet olla aivan äänettömiä. Aamupalat olivat loistavia.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Fanabessa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.