Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Aktiviteetit ja harrastukset Ylläksellä

Laskettelureissu Helmikuussa 2010

Ainakin tänä vuonna (2010) Ylläs oli Helmikuun alussa kyllä aurinkoinen, mutta melko vilakka paikka; useampana aamuna mittari näytti -32C. Lämpimästi pukeutumalla pystyi kuitenkin tekemään parin tunnin laskettelu- tai murtsikkaretkiä. Rinteissä ja laduilla oli mukavasti tilaa ja kaikki rinteet taisivat olla auki ja ihan hyvässä kunnossakin. Onneksi Ylläksellä on sentään yksi kabiinihissi; pitkät ankkurihissinousut ovat noilla pakkasilla - no, ei niin kovin nautinnollisia ;-)

Pakkanen haittaa myös valokuvaamista; kamera hyytyy jo parissa minuutissa ja paljaat sormet vielä nopeammin. Edes vara-akut eivät paljon auta tilannetta, kun ne ovat valmiiksi jäässä taskussa ennen käyttöönottoa.

Jälkeenpäin tuli mieleen eräs idea: näin joskus Clas Ohlsonilla tai "Honkkarissa" paristolämmitteiset tumput. Lasketteluhanskoiksi niistä ei varmaan ole, mutta toiseen voisi pistää kameran ja toiseen vara-akut ja hanskat sitten reppuun, niin saisi ehkä pakkasella vähän lisää kuvausaikaa.

Oletko vieraillut Ylläksellä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.