Matkakokemukset - Hotelleja Golden Bayssa

Täydellinen hotelli loman viettoon

Vieras    18.07.2009    Golden Bayn hotellit    Golden Bay
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2009 | Hotelli: Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands

Teimme 4.-14.7.09 omatoimimatkan Maltalle. Emme varanneet etukäteen hotellia vaan matkasimme suoraan taksilla lentokentältä St Paul's Bayhin St Antonio -hotelliin (hyvä 4:n tähden hotelli), jossa yövyimme yhden yön. Olisimme halunneet jäädä tähän hotelliin koko ajaksi mutta siellä ei ollut tilaa. Ystävälliset hotellivirkailijat soittelivat ympäri saarta ja etsivät meille sopivan huoneiston. Paras hinta-laatu -suhde löytyi 7 kilometrin päästä Radisson Sas hotellista Golden Baysta (hotellin vieressä on saaren paras hiekkaranta). Emme voi muuta kuin kiitellä, vietimme ihanat 9 yötä hotellissa. Saimme huoneen uusimmasta osasta hotellia hiekkaranta/merinäköalalla, aivan mahtavaa... Aamiainen oli todella hyvä. Joka aamu kokki paistoi mm. toiveiden mukaisen munakkaan, jälkiruokapöydät notkuivat herkkuja ja välillä oli pakko kruunata aamiainen tarjolla olevalla kuohuviinillä. Hotellin henkilökunta oli todella ystävällistä ja huomaavaista.

Bussiyhteydet toimivat hyvin paitsi yöllä, jolloin oli käytettävä taksia. Bussimaksut olivat todella halpoja esimerkiksi Golden Baysta Vallettaan vain 0,58 e! Huomasimme että välillä bussi maksoi 1,16 e välillä 0,58 e, matkasta riipppumatta, joten ilmeisesti "kalliimmat" bussit olivat turisteille ja halvemmat paikallisille. Taksin hinnoittelu oli mielivaltaista, osassa takseja oli asianmukaisesti mittarit ja hinnastot esillä. Eli kannattaa sopia etukäteen taksin hinta. St Paul'sista Golden Bayhin matka maksoi virallisen taksan mukaan 15 e.

Entä hotellin hinta sitten, tilava perhehuone (iso makuuhuone ja vielä isompi olohuone ja toimisto/silityshuone/eteinen maksoi aamiaisineen 170 e/vrk.

Ainoa miinus oli hotellihuoneen baarikaappi, jossa ei ollut hinnastoa ollenkaan ja varoitusteksti ettei kaappia saa tyhjentää eikä omia juomia laittaa kaappiin. Eikös olla samassa EU:ssa ja hintojen pitäisi olla esillä ja vielä ruotsalaisomisteinen hotelliketju(?)

Vierailimme tuttavien luona Mediterraen Hotels and Suites -hotellissa St Paul's Bayssa, joka on aivan ala-arvoinen hotelli eikä ansaitse edes yhtä tähteä ja on mukamas 4:n tähden hotelli, ihmettelemme...

nimim. Tahtoo Maltalle vielä uudestaan

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Golden Bayssa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.