Podstranan matkakokemukset ja vinkit

Kaikki perusasiat löytyy

Vieras    04.05.2019    Podstranan hotellit    Podstrana
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2019 | Hotelli: Villa Pinocchio

Mukava pikkuhotelli rannan läheisyydessä. Perille pääsee kätevästi bussilla. Pysäkit aivan vieressä. Yhteinen ranta muutaman muun hotellin kanssa. Aamiainen on hyvä ja henkilökunta ystävällistä. Liikenteen melu kuului huoneeseen, myös käytäviltä kaikui ääniä. Hotellissa ei ollut baaria tai terassia.

Arvosana hotellille:

Kotoisa hotelli rannalla

Vieras    14.08.2017    Podstranan hotellit    Podstrana
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2017 | Hotelli: Villa Zanic

Ihana pieni hotelli rannalla. Mateo perheensä kanssa isännöi erittäin tahdikkaasti. Mikä vain mietitytti, Mateo auttoi kuin ystäväänsä. Huoneessa jääkaappi ja vedenkeitin. Erittäin siistiä. Lakanat ja pyyhkeet käytiin viikkaamassa/vaihtamassa päivittäin. Halusimme käyttää yhtenä iltana hotellin ulkogrilliä, sekin onnistui. Hotellilla on tarjolla aamiainen hintaan 5€/hlö. Aamiais/lobbytilaa voit käyttää omaankin ruokailuun. Aurinkotuolit ilmaisia hotellin rannalla. Bussit kulkivat puolen tunnin välein sekä Splitiin että Omisiin. Ruuhkaa tuntui olevan matkalla lähes aina johonkin suuntaan, joten reilun 10 km matka venyi helposti 30-45 minuuttiin. Hinta yhteen suuntaan vaihteli bussiyhtiöstä riippuen 12-17 kunan välillä. Hotellin vieressä pikkuruinen market Konzum ja 200 metrin päässä toinen vähän isompi supermarket Ribola. Sen kyljessä pankkiautomaatti.

Hotelliin olisi voinut mennä lentokentältä kahdella bussilla, mutta Mateo järjestää pyydettäessä taksikyydin valmiiksi (30€). Suosittelen.

Arvosana hotellille:

Heikko apt. Vain huone ja jääkaappi

Vieras    19.09.2012    Podstranan hotellit    Podstrana
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2012 | Hotelli: Villa Javor

10 päivän majoittumisella ei siivottu kertaakaan, lakanat vaihdettiin

pyynnöstämme 9. päivänä. Ei keittiönurkkausta eikä -välineitä, no-

pyynnöstämme saatiin sentään tee/kahvinkeitin !

Surkea esitys verrattuna nettisivustoon. Ranta lähellä, mutta kylässä ei paljon muuta.

Paikallisliikenteellä pääsee kätevästi Split ìin.

Ruoka on hyvää ja runsaat annokset.

Arvosana hotellille:

Viihtyisä hyvä sijainti

Vieras    13.08.2012    Podstranan hotellit    Podstrana
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2012 | Hotelli: Vila Bevanda (apartments)

Loistava sijainti,bussipysäkki splitiin ihan vieressä,ranta lähellä,meri näköala parvekkeeltaRuokapaikat,kaupat,kaikki lähellä.Emäntä ihanan ystävällinen vaikka ei englantia puhunutkaan. Ainoa miinus ,aikamoista ylämäkeä asuntoon rannalta,mutta parvekkeen maisema korvaa kiipeilyn. .Podtrana hiljainen ja rauhallinen,ei näyttänyt olevan musiikkibaareja mutta hyviä ruokapaikkoja ja terasseja löytyy.Hyvä pikkukivi ranta. Jos menoa kaipaa pääsee 15 min bussilla nr 60 Splitin keskustaan.Ihanteellinen sijainti uimiseen ja rauhaisaan oleiluun.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Podstranassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.