Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Finspångin matkakokemukset ja vinkit

Jalkapallo

Jalkapallo ei perinteisesti ole kovin yleinen laji Finspångissa, mutta kyllä sieltä joukkue löytyy. Pelasin joukkueen kanssa (Finspång IF) muutaman tunnin ajan , ja loppujen lopuksi täytyi myöntää että miehet osasivat pelata. Suosittelen tätä joukkuetta niille, jotka lomailevat sieläpäin.

bileitä

bileitä tässä pienessä kunnassa on yllättävän paljon. Itse kun yrittää nukkua niin jollakin on bileet.

Hintaraja

SiljaLine5    21.06.2009    Finspångin ostokset    Finspång

Kannattaa yrittää tinkiä hinnasta. Erityisesti mattokauppiailta, ja imurikauppiailta.

Lenkkeily

Lenkkeily Finspångissa oli todella helppoa. Vaikeaa oli eksyä, sillä kokoajan vastaan tuli kyltti, että missäpäin on keskusta ja sairaala ja jne. Tosi hyvin opastettua seutua.

Kalavedet

Kalastin tuolla Finspångin järvessä, (nimeä en muista) Kalaa tuli aikamoisesti. Olin sukulaisteni kanssa siellä, ja kalaa tuli kokoajan. Isoin kala oli n. 5kg. Kyllä pieniäkin tuli, mutta heitimme ne pois. Finspångin sillasta n.40m eteenpäin jokea pitkin, ja käänny hiekkatielle ja aja sitä n. 100m, sitten vasemmalla puolella tulee pieni koski/puro, jossa kalat hyppivät ja pomppivat. Suosittelen tätä apajaa niille kaikille, jotka menevät sieläpäin.

Oletko vieraillut Finspångissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.