Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Chilestä

Chileläinen mentaliteetti

Vieras    25.08.2019    Chilen muita vinkkejä    Chile

Chile jakaa mielipiteitä. Turisti ei sitä ehkä huomaa mutta chileläiset kohtelevat ulkomaalaisia halveksuen ja aliarvioiden. Hyvin ikävä asenne. Tämän vahvistaa myös muutama eteläamerikkalainen tuttavani, samat kokemukset heillä.

Hurja pettymys

Vieras    19.09.2018    Chilen muita vinkkejä    Chile

Chilessä käyneenä ja myös jonkun aikaa asuneena ei voi kuin sanoa että turistille voi olla ok maa mutta ei ikinä kannata asua koska ihmiset ovat paskoja. Chileläiset ovat epävieraanvarasia, epäkohteiliaita ja riidanhaluisia ja hvetti mikä takapajula. Ilman sellaista paikallista veronumeroa ei voi käydä edes paskalla. Aivan järjetön byrokratia. Se, että Chile on vähän korruptoitunut maa on täysi valhe. Chileläiset huijaa sen minkä ehtii, eritoten taksikuskit ja kaikilla on ihme vittumainen ajattelutapa. Santiago on tylsä, sisäänpäin lämpiävä kaupunki ilman identiteettiä, kun luulee olevansa joku Eurooppa.

suomenkielinen opas

Vieras    23.01.2014    Santiago de Chilen muita vinkkejä    Santiago de Chile

Jos matkasi suuntautuu Santiagoon, niin olen käytettävissä oppaana. Olen asunut täällä 13 vuotta ja opiskellut täällä matkailualalle. Ulla [email protected]

Asun Vina del marissa

Nyman5    31.03.2011    Chilen muita vinkkejä    Chile

Hei.

Asun Chilessä, vina del marissa,Valparaison kupeessa, mikäli on oppaan tarvista,niin ota yhteyttä, voin tutustuttaa paikallisiin nähtävyyksiin!

Eki

Oletko vieraillut Chilessä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.