Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Nähtävyyksiä Brasiliassa

Mielestäni Maceio oli hyvä nähdä

Vieras    22.11.2009    Porto de Galinhasin nähtävyydet    Porto de Galinhas

olen ollut viikon PDG:ssä ja viikon Maceiossa, kumpikin mukavia paikkoja ja maceiossa teimme paljon retkiä todella upeille rannoille, joita ei pdg:ssä tiennyt edes olevan. Mielestäni pdg on aika pikku kylä, samoin maceio, en kokenut sitä todellakaan suureksi, kun vertaa moneen muuhun suurkaupunkiin(esim NY)

Parasta PDG:ssä on rannat ja ihmiset, tosin ehkä siellä on liikaa suomalaisia loma-aikana.

makeet rannat

Ostosmahdollisuudet rajoittuvat ns turistitavaraan.Kesävaatetta riittää joka lähtöön ja hyvälaatuista ja erittäin edullisesti.Mikäli haluaa kunnolla shoppailla kannattaa reissata Recifeen vaikka matkatston järjestämällä retkellä tai vuokrata taksi päiväksi.Taksit edullisia ja melko turvalliselta vaikuttavia.

Paikalliset käsityöt myös edullisia ja upeita ja puoteja riittää.

Olin vuodenvvaihteessa pari viikkoa hot.Villagessa-hyvää ruokaa,palvelua ja mikä parasta upeat rannat heti oven edessä.Ei tunkua kuten Fortalezan lähirannoilla.Palvelu pelasi hotellin taholta erinomaisesti eikä kauppiaitakaan ollut riesaksi asti,Suosittelen !Varaan jo matkaa sinne taas ensi jouluksi

Näköala altaalle

Porto de Galinhas 2007 joulukuussa. Ihastuttavan lämmintä, rannat kauniita ja puhtaita. Ihmiset mukavia ja retket ok. Aurinkomatkojen jeeppisafari oli ihastuttava.

Ainoastaan jäi kaipaamaan niitä ihania brasilialaisia pihvejä, joita näki mielikuvissa ja joita ei sitten löytänyt täältäpäin brasiliaa.

Palaan kyllä brasseihin takaisin, mutta eri kohteeseen.

Suosittelen kuitenkin paikkaa muille.

Paratiisiomainen Jericoacoara

Vieras    18.09.2008    Jericoacoaran nähtävyydet    Jericoacoara

Kävimme Koillis-Brasiliassa 2006 ja tein matkasta sivuston: www.jokisaari.net/brasil/ .

Jericoacoara on paratiisinomainen rantakylä, jolla vielä 20 vuotta sitten ei ollut juuri yhteyttä "moderniin siviilisaatioon". Kalastajakylässä elettiin ilman sähköä, teitä, sanomalehtiä tai puhelimia, ja vaihtamalla hyödykkeitä ihmiset tulivat hyvin toimeen. Vuonna 1984 Jericoacoarasta tehtiin ympäristösuojelualue, ja 10 vuotta myöhemmin Washington Post Magazine valitsi sen yhdeksi maailman kauneimmista rannoista. Siitä lähtien pieni kalastajakylä on hitaasti kehittynyt ekoturismin paratiisiksi ja kansallispuisto siitä tuli vuonna 2002.

Koillis-Brasilian monet kasvot

Vieras    18.09.2008    Fortalezan nähtävyydet    Fortaleza

Kävimme Koillis-Brasiliassa 2006 lopulla ja tein matkastamme sivuston: www.jokisaari.net/brasil/.

Sivustolla voit matkustaa kanssamme monilla paikkakunnilla Koillis-Brasiliassa, alkaen Fortalezasta, jatkuen halki Ubajaran, Barnaíban, ja Jericoacoaran.

Näimme Fortalezan rantoja ja museoita, vierailimme Ubajaran vuoristoalueen vehreässä kansallispuistossa ja siellä olevassa tippukiviluolassa, sekä kauniissa lähikaupungissa Viçosa do Cearássa. Tutkimme Sete Cidadesin "seitsemää kaupunkia" Piauín osavaltiossa, eroosion muovaamien kivi- ja kalliomuodostelmien kansallispuistoa, joka on tärkeä arkeologinen tutkimuskohde Brasiliassa. Kävimme veneretkellä Parnaíba-joella ja suistoalueella, ja vietimme laiskoja päiviä Jericoacoaran rannoilla dyynimaisemissa.

Sivustolla on paljon tietoa paikkkunnista ja voit tutustua niihin kuvin ja videoin. Tervetuloa! ;-)

Tropiikin helmi

Vieras    21.02.2008    Pipan nähtävyydet    Pipa

Olen menossa Pipaan 11 maaliskuuta 2008.

Minulla on siellä oma aphartamento huoneisto meren rannalla. On aivan upea,mutta pieni kalastajakylä alunperin.Ihmiset ovat ihania siellä ja paikka on turvallinen suur kaupunkiin verrattuna.

Ilmaso on ihanan raikas vaikka on kuuma .Pipa sijaitsee koillis Brasiliassa ja matkaa tulee Natalista n.70 km.Atlannin tuulet ja karu luonto on oiva yhdistelmä. Sopii rauhallisuutta kaipaaville. Toki voi lähteä seikkailemaan vaikka Amatzonille tai muihin kaupunkeihin.

Oletko vieraillut Brasiliassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.