Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Rakveren matkakokemukset ja vinkit

kaupunki yllättää

Vieras    19.09.2014    Rakveren muita vinkkejä    Rakvere

Rakveren perinteet kuulemma yltää yli 750 vuoden taakse. Perinteikäs kaupunki yllättää, ehkä sinne pitää mennä toistekin. Varsinkin linnoitus on näkemisen arvoinen.

RAKVERE

Vieras    07.07.2010    Rakveren muita vinkkejä    Rakvere

RAKVERE on näkemisen ja kokemiseen arvoinen paikka. Huima ero Tallinan ja Helsingin kiireelle,helppo päästä julkisillakin kulkuneuvoilla, useita vuoroja mm. bussilla.Ehtii jopa päiväreissulla käymään ja hinnat eivät päätä huimaa niinkuin täällä kotona. Ystävällisiä ihmisiä, maaseudun pääkaupunki ja meno sen mukainen. PALVELUT EIVÄT MISSÄN NIMESSÄ OLE KAUPUNGIN SIJAINTIIN SUHTEESSA, NE OVAT HUIMASTI PAREMMAT! Turvallista liikkua ja kaikki pienellä alalla. Olen montavuotta viettänyt aikaani RAKVERESSÄ, suosittelen lämpimästi kaupunkilomaa siellä, siitä alkoi omanikin sympatia kaupunkia ja ympäristöä kohtaan. Bussivuorot VÖSUN hiekkarannoille ja yhteydet muihinkin mielenkiintoisiin paikkoihin peipsjärveä myöten ovat helppoja ja selkeitä linja-autoasemalta. Vanhempienihmisten kanssa puuttellisellakin virolla tulee toimeen .Halu ymmärtää on vilpitön, VENÄLÄISIEN kanssa saatta tulla ongelmia. Heistäkin osa haluaa tehdä kauppaa ja yrittää puhua viroa, se helpotta kaikkia ja usein rehevä nauru kuittaa puutteet. Kuin palaisi johonkin menneeseen on tunnelma jonka olen saanut kokea RAKVERESTA. Kaikkia meitä tarvitaan että saisimme tunnelman johon haluaisimme palata,SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI. MIKKO SUO-ANTTILA SUOMI.

Oletko vieraillut Rakveressa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.