Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Nähtävyyksiä Barbadoksella

...ja vielä lisää matkanjärjestäjän retkistä...

Vieras    09.02.2013    Barbadoksen nähtävyydet    Barbados

Kahden viikon loman aikana kävimme tutustumassa myös tippukiviluolaan, vihreisiin villeihin apinoihin ja eläinpuistoon. Apinat tosin tulivat näytille silloin kun dösäkuski tarjoili niille makupaloja. Vaelsimme myös kaksin ehkä noin kilsan verran kivetettyä ja kaidoitettua polkua pitkin paikallisessa metsässä. Sen jälkeen siirryimme muiden retkeläisten perässä eläinpuistoon. Puistossa riikinkukot, isot kilpikonnat, kauriit, helmikanat ja kenguru/jäniksen näköiset eläimet kulkivat vastaan vapaina. Nähtävillä oli myös iguaaneja, käärmeitä, papukaijoja ja vesikilppareita. Ainakin nuo nähtiin.

Katamaraaniretkellä pääsi snorklaamaan kerran kilppareiden kanssa, toinen snorklaus oli laivan hylyllä lähellä rantaa ja kolmas uintikerta lähellä One Sandy Lane -rantaa, jossa myös sijaitsee Rihannan ja Simon Cowellin lomakodit (Rihanna eikä hänen turvamiehensä avanneet porttia suomalaiselle poikaystävälle, oharit taas!!!)

Kävimme myös Harbour`s Light -beachpartyissä. Monipuolista ohjelmaa oli tarjolla ja puitteet oli yllättävät. Menimme sisään värikkään pikkutalon oviaukosta ja edessä odotti mielettömän kreisillä tehty beachpartyalue!!! Ihana ilta! Ruoka oli jälleen kanaa, kalaa tai lihaa + oma valintaista juomaa. Kaikki kuului lipun hintaan. Suosittelemme (myös pienille lapsille sopiva). Tosin suht' samat ohjelmat kuin seuraavalla retkellä, but so???

Merirosvolaivaristeily alkoi satamassa ohjelman merkeissä. Oli pitkäjalkamiehiä temppuineen, tulennielijää, limboa yms. ja tietysti ilmaista juomaa. Illan pimennettyä siirryimme merirosvolaivaan, jossa ruokailu ja ohjelmaa ja vapaata bailausta. Mieletön tunnelma.

Jos ette halua lähteä omin päin tutustumaan tarjontaan, niin osallistukaa matkanjärjestän retkiin. Älkää ottako ongelmaa englanninkielisistä retkistä, jos ei ymmärrä kieltä, niin oppii ja näkee kuitenkin älyttömästi kaikkea uutta. Noin sanoi joku retkeläinen meille, jolla oli kielivaikeuksia!

Saarikierros ym. retket

Vieras    09.02.2013    Barbadoksen nähtävyydet    Barbados

Suosittelemme saarikierrosta jokaiselle. Retkellä saatte kokonaiskuvan sekä historiasta että nykyajasta. Opas kertoi paljon historiatietoja sokeriruokoviljelystä, eri kaupunkien synnystä ja siellä eläneistä ja vielä elävistä ihmisistä. Pysähdyksiä oli sopivasti; kuvaamista, jaloittelua, pikku shoppailua ja tietenkin "hotelli helpotusta" silmällä pitäen. Kierroksella pysähdyimme myös yhdessä paikallisessa kirkossa, jonka saarnatuoli oli veistetty muistaaksemme kahdeksasta eri puulajista. Retken kruunasi tutustuminen entisajan sokeriruokoplantaasin omistajan kartanoon ja ruokailu sen katetulla alueella. Ruoka oli loistavaa, saimme maistaa kaikenlaisia perinteisiä makuja. Jos sinulla tulee matkapahoinvointia linja-autossa, suosittelemme ottamaan tabun sitä vastaan.

Oletko vieraillut Barbadoksella?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.