Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Argentiinan matkakokemukset ja vinkit

Valokuvausta Buenos Airesissa

Löysin mielenkiintoisen yrityksen nimeltä Foto Ruta. He järjestävät viikottain valokuvaustapahtumia eri Buenos Airesin kaupunginosissa. Kokeilin useampaa tapahtumaa, mm. San Telmo, Palermo, Villa Crespo, Monserrat ja Recoleta.

Tapahtuma alkaa pienellä esittelyllä ja valokuvausvinkeillä/työpajalla. Käydään läpi kuinka parantaa valokuvaustaitoja ja oppia ajattelemaan hieman luovemmin. Pienen presentaation jälkeen suuntasimme pariksi tunniksi Buenos Airesin kaduille kuvaamaan. Palattuamme takaisin meille tarjottiin pari lasillista punaviiniä, ja kävimme samalla läpi ottamiamme kuvia. Kokemus oli todella hauska ja mielenkiintoinen. Tuli tutustuttua uusiin ihmisiin, otettua aivan upeita kuvia ja nautittua sekä Buenos Airesin ihanista maisemista että herkullisesta viinistä. Tapahtuma oli englannin kielinen, joten ei tarvinnut edes kielimuurista murehtia.

Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen kokemus!

Foto-Rutan nettisivu: foto-ruta.com

Matkustaminen bussilla

Vieras    31.10.2011    Argentiinan lennot & liikenne    Argentiina

Olin vuonna 2008 Argentiinassa,Falklandilla,ja Etelämantereella.Ennen laivaan nousua ajelin Argentiinan päästä päähän,no aluksi kävin bussilla Buenos Airesista Iguazussa ja takaisin.Sitten lähdin alaspäin Rio Gallegossin saakka,josta ajoin bussilla Punta Arenasiin Chileen kameran osto reissulla,sillä mulla katosi kamera bussissa,ja Argentiinassa on digikamerat KALLIITA!Punta Arenasissa on verovapaa alue,josta sai kameran edullisemmin,ja bussimatka oli upea,tie kurvaili Magallesin salmen vieressä.Poikkesin hieman itseasiasta,Minusta Argentiinassa on tosi hyvät,ja halvat ja tasokkat bussit.Ajoin kaikkiaan 3vk aikana 7400km,ja olin tyytyväinen.Suosittelen,siilä maisemiin ei kyllästy,kun on koko ajan uutta katseltavaa.Risto Liekari Porvoosta.

Argentiina suurten muutosten edessä

Olimme pari viikkoa Argentiinassa ja Uruguayssa ja piipahdimme sieltä myös Brasiliaan. Selvästi huomasi, että arkipäivässä ihmiset ovat kovilla. Hintataso nousee molemmissa maissa 20 - 30 prosenttia vuodessa ja kertomukset halvasta maasta on pelkkä taru. Mitään 5 euron lounaita tai illallisia ei ole tarjolla kuin vain syrjäkujien katukuppiloissa. Tutustumisen arvoista kuitenkin, joka haluaa nähdä häivähdyksen viime vuosisadan "Pariisista" Ihmiset upeita ja avoimia, koska kaikilla juuret jossain päin Eurooppaa.

Mahtavin kokemus oli Iguassu.

Siisti ja rauhallinen apartementoshotelli

Vieras    10.03.2008    Buenos Airesin hotellit    Buenos Aires
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2007 | Hotelli: Aspen Suites Hotel

Hotelli on varmaan hiljattain remontoitu koska kaikkialla oli hyvin siistiä, ehjää ja puhdasta (ei mitään hajuja tai elikoita).

Huoneet siivottiin (todella) ja lakanat vaihdettiin joka päivä. Henkilökunta oli ystävällistä joskin hieman pidättyväistä (mikä sopii hyvin suomalaisille). Vartija seisoi ovella aina (mikä käytäntö näkyi olevan yleinen koko kaupungissa).

Aamiainen ei ollut kovin kummoinen, mutta riittävä kuitenkin.

Hotellin sijainti on tosi hyvä, mm. Suomen suurlähetystökin on muutaman korttelin päässä samoin kaksi kävelykatua ym. ym.

Yövyimme siellä 11 yötä helmikuussa 2008.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Argentiinassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.