Matkakokemukset - Muita vinkkejä Playa Tauritosta

En suosittele

Vieras    08.02.2023    Playa Tauriton muita vinkkejä    Playa Taurito

Näköala parvekkeelta upea, siihen positiivisuus sitten loppuikin.

Huone jossa olimme kaipasi päivitystä varsinkin kylpyhuoneen osalta. Ruokaa oli paljon, mutta laatu vaihteli todella paljon, varsinkin kokolihasta valmistus ei juurikaan ollut enimmäkseen onnistunutta.

Ravintolan henkilökunnan käytös ihmetytti, kuuluneeko paikalliseen kulttuuriin, että henkilökunta huutaa toisilleen ja haukkuu asiakkaita, no onneksi eivät kaikki, ystävällisiäkin oli.

Altaalla oli koko ajan ruuhkaa, ei juurikaan tilaa uida. Johtunee siitä, että vesipuiston vesi oli kylmää merivettä.

Ei todellakaan edes kolmen tähden hotelli.

Meteli iltaisin häiritsi, minidisco, kaikui pienessä laaksossa hotellien seinistä. Musiikkia soitettiin todella kovaa, vaikka asiakkaita oli vähän.

Loman alkuosalla sattui olemaan juoppohulluja suomalaisia n kolmektymppisiä lasten kanssa. Möykkäsivät monta yötä, jonka jälkeen joutuivat lähtemään. Sääli noita lapsia. Suorastaan hävetti suomalaisten puolesta, maine kasvaa....

Mahtava perhepaikka

Vieras    06.01.2020    Playa Tauriton muita vinkkejä    Playa Taurito

Olimme viikon Playa Tauriton paradise Lago Taurito-hotellissa. Hotelli oli mukava, ruoka hyvää, jopa erinomaista ja parvekkeelta upea merinäköala. Perheelle oli runsaasti hauskaa. Meri on ihan vieressä, samoin vesipuisto kuuluu hotellin hintaan. Iltaohjelmaa joka ilta. Ihana puistoalue lenkkeilyyn ja hengailuun aivan hotellialueen vieressä. Lapsille oli turvallinen paikka. Meidän 9- ja 13-vuotiaat kiersivät kauppakojuja kävelykadulla kahdestaan. Vesiurheilumahdollisuudet rannalla plussaa, ja hinnat kohtuulliset. Lähes tuuleton paikka, suojaisa ranta.

Oletko vieraillut Playa Tauritossa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.