Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Playa Tauriton matkakokemukset ja vinkit

En suosittele

Vieras    08.02.2023    Playa Tauriton muita vinkkejä    Playa Taurito

Näköala parvekkeelta upea, siihen positiivisuus sitten loppuikin.

Huone jossa olimme kaipasi päivitystä varsinkin kylpyhuoneen osalta. Ruokaa oli paljon, mutta laatu vaihteli todella paljon, varsinkin kokolihasta valmistus ei juurikaan ollut enimmäkseen onnistunutta.

Ravintolan henkilökunnan käytös ihmetytti, kuuluneeko paikalliseen kulttuuriin, että henkilökunta huutaa toisilleen ja haukkuu asiakkaita, no onneksi eivät kaikki, ystävällisiäkin oli.

Altaalla oli koko ajan ruuhkaa, ei juurikaan tilaa uida. Johtunee siitä, että vesipuiston vesi oli kylmää merivettä.

Ei todellakaan edes kolmen tähden hotelli.

Meteli iltaisin häiritsi, minidisco, kaikui pienessä laaksossa hotellien seinistä. Musiikkia soitettiin todella kovaa, vaikka asiakkaita oli vähän.

Loman alkuosalla sattui olemaan juoppohulluja suomalaisia n kolmektymppisiä lasten kanssa. Möykkäsivät monta yötä, jonka jälkeen joutuivat lähtemään. Sääli noita lapsia. Suorastaan hävetti suomalaisten puolesta, maine kasvaa....

Mahtava perhepaikka

Vieras    06.01.2020    Playa Tauriton muita vinkkejä    Playa Taurito

Olimme viikon Playa Tauriton paradise Lago Taurito-hotellissa. Hotelli oli mukava, ruoka hyvää, jopa erinomaista ja parvekkeelta upea merinäköala. Perheelle oli runsaasti hauskaa. Meri on ihan vieressä, samoin vesipuisto kuuluu hotellin hintaan. Iltaohjelmaa joka ilta. Ihana puistoalue lenkkeilyyn ja hengailuun aivan hotellialueen vieressä. Lapsille oli turvallinen paikka. Meidän 9- ja 13-vuotiaat kiersivät kauppakojuja kävelykadulla kahdestaan. Vesiurheilumahdollisuudet rannalla plussaa, ja hinnat kohtuulliset. Lähes tuuleton paikka, suojaisa ranta.

Korkeatasoinen hotelli

Vieras    06.01.2017    Playa Tauriton hotellit    Playa Taurito
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2016 | Hotelli: Valle Taurito

Täydellinen All Inclusive hotelli lapsiperheelle. Ruoka oli todella hyvää ja hygieniasta pidettiin selvästi tarkasti huolta. Upea uuden vuoden juhla mielettömineen ruokineen ja juhlallisuuksineen.

Vaihtoehtoja lounaalla ja illallisella oli kaikille niin lapsille kuin aikuisille ja kasvissyöjille. Pidä lautasestasi kuitenkin kiinni, sillä tarjoilijat ovat niin aktiivisia, että puoliksi tyhjä lautanen korjataan hyvin nopeasti pois pöydästä kesken ruokailun:) ihana ulkoterassi, jossa mukava tunnelmoida ilta-aikaan.

Henkilökunta on ystävällistä. Iso plussa tien toisella puolella olevasta vesipuistosta, jonka käyttö oli ilmaista hotellin asiakkaille. Vesi viileää varsinkin näin joulukuussa, mutta ei tuntunut lapsia haittaavan.

Arvosana hotellille:

mahti paikka lasten kanssa

Vieras    18.07.2011    Playa Tauriton hotellit    Playa Taurito
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2011 | Hotelli: Hotel Paradise Lago Taurito - All Inclusive

Lasten kanssa olimme kesäkuun alussa. Ilma oli lämmin mutta Atlantin tuuli vilvoitti eikä suinkaan ollut tukalaa.

Hotelli ystävällinen / siisti. All Inclusive oli hyvä. Ruokaa ja juomaa riitti. Lapset sai jäätelöt hymun kera ja iltaohjelama oli koko perheelle huippu ! Animationm Team oli loistava !! Päivällä oli allasjumppaa ja kilpailuja niin lapsille kuin aikuisille. Suosittelen myös kesäaikaa !

Arvosana hotellille:

Iso kolossi

Vieras    03.07.2011    Playa Tauriton hotellit    Playa Taurito
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2011 | Hotelli: Lago Taurito

Ihan asiallinen hotelli, vaikkakin melkoisen iso. Huone ihan ok, siivooja olisi vaan saanut käydä useammin. Pyyhkeet toki vaihdettiin. Panttia vastaan tallelokero, hiustenkuivain sekä silitysrauta. Hotellissa pieni allas ja poreallas. Jokunen kauppa katutasossa mistä voi hakea esim juomaveden. Ilmastointi ei ollut niitä universuminin tehokkaimpia, mutta kuitenkin riitti juuri ja juuri.

All inclusive kun oli, niin ruokaa ja juomaa saapi hakea. Ruoka palvelee lähinnä brittituristeja. Makuelämyksiä on turha hakea, mutta nälkä lähtee. Se hyväpuoli oli, että ruoka ilmeisen puhdasta. Söin kaikkea salaatista, majoneesista, kananmunista ja kaloista lähtien ilman vatsaoireita.

Hotellin edessä iso vesipuisto. Sopi meille, koska lapset (uimataitoiset 8 ja 10 vee) viihtyivät koko viikon altaassa. Vesipuisto on iso ja varmasti löytyy sopivat liukumäet kaiken ikäisille. Uimavalvojat valvoivat oikeasti ja hoitivat homman niin kuin kuuluu. Puistossa merivesialtaat ja pikku baari mistä voi hakea hodareita ja limuja. Aikuiset saavat kävellä hotellin uima-altaan baariin hakemaan oluensa ja sangriansa. Vesipuistosta niitä ei ranneketta vastaan saa. Tuoleista olisi ilmeisesti pitänyt maksaa. Eivät tulleet kyselemään, koska vuokrasin aina kaksi varjoa, 2e kipale. Viikonloppuisin pölähtävät paikalliset eväskoreineen puistoon, joten vilkkaita, isoja ja äänekkäitä lapsiperheryhmiä on tungokseen asti.

Hotellin uima-altaalla emme viihtyneet. Allas aika pieni ja paljon lapsia. Lähinnä otti päähän pikkulasten heitteille jättö. Juuri kävelemään oppinut istuskelee pelkät vaipat jalassa kuumalla kivetyksellä ilman hattua iho punoittaen. Vuoden äiti keskittyy ilmaiseen olueeseen ja imemään posket lommolla norttia jutellen aikuisten kanssa. Sitten muksulle käsikellukkeet ja uimarengas ympärille ja altaaseen. Taas voi keskittyä itseensä... Lapsea vahti noin kolme vuotiaat sisarukset kellukkeiden voimin. Vesipuisto mukavampi todennäköisesti siksi, että ilmaista viinaa ei saanut.

Ranta on hienoa laavahiekkaa jossa voi käydä värjäämässä pyyhkeensä mustaksi.

Bussilla matkaaminen on edullista. Aikataulut ovat espanialaisittain suuntaa-antavat, joten varaudu odotteluun. Jos kärsii korkeanpaikan kammosta, voipi pitää silmät kiinni. Kiemuraisella vuoristotiellä maisemat ja bussin vauhti voi olla henkeäsalpaavaa... Play de Moganin kylä sijaitsee pienen bussimatkan päässä eikä taksikaan 6-7e enempää maksa. Sieltä voi bongata mukavan ja hyvää ruokaa tarjoavan pienen ravintolan. Markkinahumua oli muistaakseni perjantaisin tarjolla. Lasipohjavene kuljettaa lähikaupunkeihin jos merellistä maisemaa haluaa.

Hotellin alueella voipi harrastaa vaikkapa minigolffia, tennistä, naapurihotellista kuntosali ja pelihallikin löytyy. Ilta-ohjelmaa tarjotaan ja löytyypä oikein diskokin pari kertaa viikossa. Kaiken kaikkiaan paikka sopii muksujen kanssa reissaamiseen. Uimataitoiset viihtyy vesipuistossa ja ruokaa saa miltei aina. Pahimmat juopuneet välttävät paikkaa sen rauhallisuuden vuoksi. Pääasiassa lapsiperheitä ja ikääntyneitä pariskuntia. Bilepaikaksi tästä ei ole.

Arvosana hotellille:

Iso mutta rauhallinen hotelli

Vieras    13.12.2010    Playa Tauriton hotellit    Playa Taurito
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2010 | Hotelli: Lago Taurito

Olimme joulukuun alussa Lago Taurito hotellissa ja viihdyimme hyvin! Hotelli oli iso, rauhallinen,viihtyisä ja siisti vaikka olikin vanhahko hotelli. Meitä oli vanhemmat, isovanhemmat ja 10,12 ja 14 vuotiaat lapset. Allasalueella oli aina tilaa ja aurinkotuolin sai aina halutessaan. Vesipuistossa ei ollut jonoja, ruoka hotellilla hyvää ja tarpeeksi monipuolista. Iltaohjelmaa oli joka ilta ja ainakin lasten mielestä myös viihdyttävää. Taxeilla helppo liikkua ja käytiinkin muutaman kerran Amadoresin rannalla uimassa jossa oli aivan ihana valkohiekkainen ranta.

Arvosana hotellille:

Ihana paikka!

Vieras    06.06.2010    Playa Tauriton hotellit    Playa Taurito
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2009 | Hotelli: Lago Taurito

Olimme joulukuussa mieheni kanssa Playa tauritossa ja hotelli oli Lago Taurito. Voimme suositella tuota hotellia! Meillä oli all inclusive, ruoka oli todella hyvää eikä mitään vatsavaivoja saatu. Hotellin muut asukkaat olivat pääasiassa saksalaisia, ruotsalaisia ja norjalaisia vähän vanhempia pariskuntia tai lapsiperheitä. Oli oikein rauhallinen hotelli. Paikkana Playa Taurito oli mahtava! Meille sopi erittäin hyvin rauhallinen, meluton paikka! Ranta oli aivan hotellimme vieressä. Aallot ovat isoja, pienet lapset eivät voi uida aaltojen vuoksi. Hotellilla oli oma allas jossa emme käyneet. Hotellin edessä olevaan vesipuistoon oli ilmainen pääsy. Vesi oli tosin siinä liian kylmää minulle (merivettä). Ilmat olivat joulukuussa sopivan lämpimät, reilu 20 astetta joka päivä. Bussilla halpa liikkua, esim Puerto Ricoon 1,2e hlö.

Arvosana hotellille:

Ihastuttava ja rauhallinen hotelli

Vieras    28.01.2010    Playa Tauriton hotellit    Playa Taurito
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2010 | Hotelli: Valle Taurito

Olimme tammikuussa Playa Tauritossa ja saimme mahdollisuuden majoittua Valle Taurito hotelliin. Suosittelen hotellia lämpimästi!! Hotelli on rakennettu 2008 ja onkin todella hyvässä kunnossa. Hotelli ei ole vielä kenenkään matkayhtiön listoilla, mutta hotelliin pystyy varaamaan majoituksen paradisehotels.es sivuilta tai googlen kautta, laittamalla hakusanaksi Valle Taurito. Meillä oli all inclusive ja ruokaa ja juomaa oli koko ajan tarjolla. Ruoka oli myös herkullista ja kaikkea maistelimme turvallisin mielin eikä mitään vatsavaivoja tullut. Henkilökuntakin oli mukavaa ja englannilla pärjäsi oikein hyvin.

Paikka on muutenkin todella rauhallinen ja idyllinen. Meri on aivan vieressä ja ranta on hyväkuntoinen. Hotellin vastapäätä on pieni ruokakauppa ja muutama pieni liike, joista löytyy kaikki tarpeellinen. Hotellin oma uima-allas on keskikoinen, mutta ainakin meille aivan riittävä. Hotellin asukkailla on myös vapaa pääsy vastapäiseen vesipuistoon, josta löytyy useita liukumäkiä ja altaita. Vesi niissä on merivettä.

Hotellin vieressä on myös "ohjelma-alue", jossa usena iltana on ohjelmaa.

Tauritosta on hyvät kulkuyhteydet busseille muihin kyliin ja kaupinkeihin ja hintakaan ei ole paha, 1,20/hlö. Taksillakin pääsee edullisesti.

Keli oli lämmin, vaikka tammikuu on ns kylmin kuukausi. Meidän vkon loman ajan lämpöä oli +25 astetta, joka päivä.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Playa Tauritossa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.