Matkakokemukset - Hotelleja Nidrissa

"pommihotelli!

Ahmat12    23.08.2011    Nidrin hotellit    Nidri
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2004 | Hotelli: Voulas studios

Voulas studios on ehdottomasti ikävin kokemus mitä majoituksiin tulee Kreikassa. Ala-arvoinen, jouduttiin korjaamaan vuotavaa WC:tä koko viikon ajan. Huoneistohotellissa (yksiöt) oli kaikenkaikkiaan likaista, aurinkovarjo oli yksiön parvekkeella mutta se ei toiminut. Huone oli ensimmäisessä kerroksessa, muut kuin suomalaiset asuivat toisessa kerroksessa, en tiedä oliko ne huoneet parempia.

Ajateltiin että kaksiot olisivat olleet parempia mutta jotkut sanoivat että ei. Paljon ei hintaa lystillä ollut mutta kun pilaa lomansa, sillä kokemuksella ei sopivaa hintaa! Samalla viikolla olleet tekivät reklamaation paikan päällä ja kirjallisena kotiin palattuaan. Me saimme hinnanpalautusta 10% matkan hinnasta joka on se minimi mitä täytyy palauttaa. Aihetta reklamaatioon oli, ei olisi uskonut että tuollainen läävä on kellään tarjonnassa. Nyt tietää ainakin tuon eikä tule petetyksi toista kertaa. Tjärellä on riski matkustaa.

Yksi perhe sai vaihtaa hotellia eli viereiseen, heillä ei toiminut Wc lainkaan (meillä se vuoti vettä koko ajan) eikä sitä voitu korjata.

Myöskni silloinen siivooja oli tosi kummallinen tapaus, oli aina vihainen eikä puhunut mitään ymmärrettävää kieltä, en tiedä oliko kreikkalainen vai mikä.

Edelleen on tuo paikka Tjärellä, mutta entisen kahden tähden sijaan on nyt 1, se on lähellä totuutta, toki ykkösen perässä voisi olla miinusmerkki.

Niin, meillä ei ollut mikään viime hetken halpa matka, vaan ihan vakihintainen, hinta ei silti korkea. Oli ns. määritelty hotelli myös.

Arvosana hotellille:

hyvä valinta hintatietoiselle

Vieras    23.08.2011    Nidrin hotellit    Nidri
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2011 | Hotelli: Voulas studios

Tämä hotelli oli positiiivinen yllätys.Ihan varteen otettava vaihtoehto

hintaluokassaan.Täytyy muistaa ettei yhden tähden hotellilta voi odottaakaan

mitään ihmeellisyyksiä.Jos halaut luksusta tämä ei ole sinulle.Jos haluat

mutkatonta hotellia edulliseen hintaan, niin hyvä valinta.Siisteys ei ole

parasta A luokkaa, muttei voi ollakaan tämän tason kohteessa.Suosittelen!

Arvosana hotellille:

4 tähteä?

Ahmat12    14.07.2011    Nidrin hotellit    Nidri
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2011 | Hotelli: Cosmopol

Tämä ei ole kokemus (onneksi ) vaan kommentti mitä kirjoitettiin Cosmopol-hotellista.

Jos maksaa ilmastoinnin se täytyy olla koko ajan käytössä, sehän on selvää. Tai ainakin aina kun oleskelee huoneistossa. Joissain tapauksissa on ilmastoinnin toimivuudella kytkös avaimeen eli jos huoneen sähköavain ei ole paikallaan, ei ilmastointi toimi.

Löysin netistä tiedon että Cosmopol on 4 tähden hotelli!!!

Myöskään ei löytynyt kuin yksi kuva eli ulkokuva hotellista.

Nidrissä on noita epämääräisiä hotelleja, oliko tuo Tjären valikoimissa?

Tjären hotelleista itse kelpuuttaisin vain Corali beach-hotellin. Koko tarjontaa en ole nyt toki katsonut mutta niillä on valikoimissa huonoja vaihtoehtoja, kelpaavat varmaan nuorille mutta ei varttuneemmille asiakkaille.

Arvosana hotellille:

Kamala omistaja..

järvenpää    13.07.2011    Nidrin hotellit    Nidri
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2011 | Hotelli: Cosmopol

Hotelli sijaitsee ihan hyvällä paikalla, se plussaa... Mutta ostimme ilmastoinnin hotellista ja kas, 3 päivää se toimi vain silloin kun Respa oli avoinna, kun yritimme kytkeä sen päälle illalla se ei kertaakaan toiminut ennen kuin kehoitimme respaa (joka oli omistaja) poistamaan ajastimen. Hotellissa ei voinut nukkua kovan metelin takia ( ohi ajava liikenne melu) ja itikoiden vuoksi ovet avoinna. Tämän jälkeen ilmastointi toimi moitteettomasti. !!!

Omistaja selkeästi toteutti jo säästö kuuria!!!!

Vaikka hotelli on apartementos hotelissa ei ole mitään valmistus välineitä, kuten paistin pannua tms, esim aamiaismunien paistoon. Mieheni jäi wessaan lukkojen taakse, onneksi tämä tapahtui respan aukiolo aikana jolloin saatiin mies ulos kun omistaja tuli ja käänsi ovessa olevaa lukkoa kolikolla. ( tiesi heti mitä tehdä kun havaitsi ongelman, eli näin käynyt ennenkin) Mitä jos weskiin olisi jäänyt pieni lapsi ilta aikaan kun respa on suljettuna. (Respa avoinna 9.00-19-00)

Hotellin omistajan käytös epäasiallista, töykeää. Jos valittavanasi mikä tahansa muu yöpymis paikka valitse se!!

Muuten loma ok, mutta hotellista jäihapan maku. Hotellissamme asui myös muita suomalaisia jotka olivat saaneet

vielä pahempaa kohtelua, tosin olivat saaneet myös anteeksi pyyntö lapun ja viinipullon huoneeseen.

Arvosana hotellille:

hirveä hotelli

Ahmat12    11.07.2011    Nidrin hotellit    Nidri
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2005 | Hotelli: Voulas studios

Kyseinen majakapaikka on omasta mielestäni eli kokemuskeni mukaan ala-arvoinen. Matkanjärjestäjän sivuilla annetaan myös virheellistä tietoa, eli valmsitumisvuosi ei ole suikaan 1991, varmaan se uudempi osa on valmistunut silloin. Paikalliset kertoivat sen rakennetun 1970-luvulla.

Hotelli on epäsiisti, vaikka Kreikassa on vaatimattomissakin majapaikoissa yleisesti ottanen siistiä, tuossa se ei pidä paikkaansa. Tuli todella epämiellytävä tunne, kaikkialla törmäsi likaisuuteen.

Meidän huoneessa ei WC toiminut eli vesi juoksi jatkuvasti. Ei sitä kukaan tullut korjaamaan ainakaan sen viikon aikana. Reklamoitiin oppaalle ja suoraan hotellinomistajalle (vanha pariskunta, rva kävi hotellilla päivittäin). Myös muita puutteita oli mutta tuo WCn toimimattomuus oli pahinta. Eräs perhe muutti toiseen hotelliin ensimmäisen yön jälkeen.

Moni silläkin viikolla olleista teki myös virallisen reklamaation. Me saimme palautuksena jotain , se tuli nopeasti.

Mutta koskaan en siihen murjuun menisi vaikka ilmaiseksi pääsisin! Juteltiin silloin muiden asiakkaiden kanssa ettei varmaan seuraavana vuonna ole valikoimissa mutta on edelleen! Toki sinne on aina vapaita huoneita.

Negatiivisista asioista on ikävä kirjoittaa, mutta katsoin sen aiheelliseksi. Ko. hotelli on erinomaisen hyvällä paikalla lähellä päätietä.

Arvosana hotellille:

Royal Nidri

Kerde    25.07.2010    Nidrin hotellit    Nidri
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2010 | Hotelli: Royal Nidri

Nidrin laadukkain hotelli! Mukavaa ja sosiaalista henkilökuntaa, huoneet kaikilla mukavuuksilla ja hienouksilla. Viiden tähden hotellia ei Nidrissä ole, mutta eipä sinne sellaista kaipaakaan, kun on tämä.

Arvosana hotellille:


Oma matka

  • Nidri
    Lähtö: Toukokuu 24, 2010
    Paluu: Toukokuu 31, 2010

Oletko vieraillut Nidrissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.