Matkakokemukset - Muita vinkkejä Floridasta

Ystävällinen osavaltio

Vieras    28.03.2011    Floridan muita vinkkejä    Florida

Vietimme ikimuistoisen joulun Floridassa 2011.Matkamme kesti 2 viikkoa.Vuokrasimme auton,mikä olikin välttämätöntä liikkumisen suhteen.Hotellimme sijaitsi Orlandossa mistä teimme matkoja Miamiin,Tampaan ja Heyesvilleen pohjoisessa.Vietimme myös päivän Walt Disney Worldissä.Shoppailimme outlet tavarataloissa.

Kaksi viikkoa kului sukkelaan ja koitti kotimatkan aika.Päällimmäisenä jäi mieleen siisteys ja ihmisten ystävällisyys ja välittömyys.Eikä se USA maanakaan ollut kallis.Näimme paljon hienoja paikkoja. Suosittelen!

Orlando-Tampa

Vieras    16.11.2009    Floridan muita vinkkejä    Florida

Olimme lokakuussa 2009 pari viikkoa Kissimmeessä, Orlandon lähellä. Alue sinänsä ei ole kauneinta floridaa mutta älyttömästi shoppailtavaa ja hyviä alennuksia liikkeissä(esim. Hilfigerin miesten neule 22e, Eckön huppari 20 e, leviksen farkut 20e, eli laatua halvalla) Kävimme Universal Studion teemapuistossa(ihan ok), mutta Seaworld oli huippu, ehdoton kohokohta. Myös Orlando Magic:in korispeli oli hieno samoin Tampan NHL peli, on aivan eri luokkaa show kuin kotoisessa Suomessa (lippuja saa edullisemmin onlineseats:n kautta, liput saa hakea hallilta lipputoimistosta, voi tosin joutua soittamaan palveluun jos peliin on alle kolme päivää aikaa, mutta homma toimii). Tampa on siisti ja hieno kaupunki ja etenkin Clearwater on siisti rannikkokaupunki vitivalkoisine puuterihiekkarantoineen. Merivesi tosi lämmintä ja meille sattui ennätyslämmin

lokakuu(parhaimmillaan +37). Golf edullista ja kenttien kunto menee hinnan mukaan. Golf kentille on aina olemassa erikoistarjouksia(netissä, lehdissä, paikanpäälllä= etsivä/viitsivä löytää). Seuraavalla kerralla menemme ehdottomasti jonnekin rannikolle, ehkä Tampasta hieman etelään ja vuokraamme talon sieltä. Kennedyn avaruuskeskus jäi kokematta, seuraavalla kerralla sitten. Florida on edullinen (lennot 500, asunto (3mh+2wc+keittiö+ kaikki kodinkoneet) hienossa resortissa 700/11pv, iso auto 400/12pv), meidän mielestä myöskin turvallinen. Kaikenkaikkiaan jenkeillä on omat systeemit, mutta ne systeemit kuitenkin toimivat verrattuna moneen muuhun maahan.

T. JA

Oletko vieraillut Floridassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.