Matkakokemukset - Hotelleja Bodrumissa

Hotelli rannalla

Vieras    24.04.2013    Bodrumin hotellit    Bodrum
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2012 | Hotelli: Sami Beach Hotel

Olimme vuosi sitten Bodrumissa ja yövyimme Sami Beachissä. Erittäin mukava henkilökunta. Innokas siivooja siisti huoneemme joka päivä vaikka emme aina sitä edes halunneet. Peittoa ei ollut, vain pieni lakanaa muistuttava peite joka ei riittänyt kuin puolta kroppaa lämmittämään. Kannattaa varata lämmintä mukaan yötä vasten. Aamupala kuului hintaan ja se oli ihan maistuva. Rannalle oli 0m ja se olikin parasta! Aurinko paistoi joka päivä täydeltä taivaalta. Hotellimme edessä oli katu joka oli täynnä kauppoja ja ravintoloita. Yöllä musiikin jyske kuului selkeästi huoneisiin joten kannattaa varata korvatulpat hyvien unien saamiseksi. Huomasimme että ostoksia tehdessä pystyi tinkimään huomattavan paljon, todelliset hinnat joilla vaatteet, korut, aurinkolasit ym. sai ostettua oli n.70% lähtöhinnasta. Ravintoloiden ruoka oli vaihtelevan tasoista. Aina kun ravintola mainosti myyvänsä sekä turkkilaista, kiinalaista, italialaista, meksikolaista, niin taso oli huono. Mutta jos meni ravintolaan joka keskittyi ainoastaan paikallisiin ruokiin niin ruoka oli parempaa. Rannalla oli joka hetki joku myymässä jotakin mikä oli kiusallista jos halusi vain rentoutua. Ainoa tapa oli olla huomioimatta niitä niin ne jättivät rauhaan. Gumbetin puolella oli paremmat rannat kuin bodrumissa, ja Bodrumiin pääsi nopeasti dolmus bussilla joita lähti hotellin edestä vartin välein. Oppaiden kautta myytävät matkat olivat kalliimpia kuin paikallisista kioskeista ostetut matkat. Kävimme Kos:lla päivämatkalla. Upea kokemus, mahtava ruoka kreikan puolella! Suosittelen Bodrumia kaikille, ollaan menossa tänäkin vuonna sinne uudestaan, vaihdamme vain hotellin hieman paremmaksi. Ehdottomasti kannattaa valita hotelli Gumbetin puolelta, siellä on edullisemmat hinnat ja paremmat rannat ja tunnelma :)

Arvosana hotellille:

Upealla paikalla

Vieras    26.09.2012    Bodrumin hotellit    Bodrum
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2012 | Hotelli: Mavi Kumsal Hotel

Hotelli Mavi on tosi upealla paikalla. Merinäköala ravintolasta ja allasalueelta, laivoja lipui pitkin päivää. Mukavasti pääsi Bodrumin keskustaan vesibussilla joita kulki kymmenen minuutin välein. Kauniisti laitettu aurinkovarjoja, rauhallinen tunnelma. Huone oli toimiva ja hyvä peti.

Mutta.... palvelu täysin ala-arvoista alusta loppuun. Koko ajan sähläystä, piittaamattomuutta. Lomalla luulisi rentoutuvan ,etenkin hyvissä puitteissa muttei tässä hotellissa onnistunut. Aluksi huonenumero meni sekaisin samaan aikaan kirjautuneiden kanssa, sitä selvitellessä meni toista päivää. Puolihoito kunnei onnistunut väärillä tiedoilla. Väärä huonenumero haittasi myös allasbaarissa missä piti ottaa kaikki juomat ym. huonelaskuun. Joka ilta juomien tilausten yhteydessä meni tilaukset väärin. Piti olla tarkkana huonelaskun takia. Tietysti viimeisenä päivänä allaspyyhekuponkia ei löytynyt ja olisi pitänyt maksaa 20 euroa jne. Tätä jatkui koko viikko. Huoneenvaihtoa myös pyydettiin muttei koko viikkona onnistunut vaikkei hotelli näyttänyt olevan erityisen täynnä.

Mitään pahoittelua henkilökunnalta ei tullut vaikka ´sähläystä oli kaikilla muillakin suomalaisilla.

Olen paljon matkustellut eri kohteissa muttei missään ole ollut näin vaikeaa.

Harmi kun hotelli on niin hyvällä kauniilla paikalla.

t. yksinmatkustava lady

Arvosana hotellille:

Kaunista

kerttu-lydia    10.10.2009    Bodrumin hotellit    Bodrum
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2008 | Hotelli: Bella Casa

Hotelli sijaitsi jyrkällä rinteellä, maisemat olivat henkeäsalpaavia, palvelu oli hyvää ja ruoka, Bodrumiin oli n. 15 km, joten emme käyneet siellä usein, ongelmana oli kävellä rannalla, koska isot 5 tähden hotellit yrittivät estää muiden hotellien asukkaita kävelemästä "alueellaan", kun keskustelimme poliisen kanssa he sanoivat, että ketään ei voi estää kävelemästä rannalla ja sen jälkeen olikin jo varmempi olo eikä kukaan saanut meitä enää kääntymään takaisin

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Bodrumissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.