Matkakokemukset - Muita vinkkejä Fort Myersista

Cape Coralin luksushuvilat

Vieras    17.08.2013    Fort Myersin muita vinkkejä    Fort Myers

Vietimme pari viikkoa maaliskuussa 2011 Cape Coralissa, joka on iso saari Fort Myersin edustalla. Cape Coralissa on vuokrattavana satoja ellei tuhansia luksusluokan huviloita kohtuuhintaan. Kanavien rannoilla sijaitsevat huvillat on varusteltu loisteliaasti omilla uima-altailla ja porealtailla. Yleensä joka makuuhuoneessa on omat kylpyhuoneet. Vuokrasimme huvilan saksalaisen firman kautta ja kaikki toimi täsmällisesti. Huvilasta maksettiin varausmaksu, varsinainen vuokra 1 kk ennen vuokrausta sekä vakuusmaksu. Vakuusmaksusta ennen palautusta vähennettiin sähkönkulutus, joka oli meillä noin 50 €. Loppusiivous ja lakanat sekä pyyhkeet sisältyivät hintaan. Sen sijaan wc-papeerit ym. piti käydä hankkimassa alkuun itse.

Auto on ehdoton, mutta jopa luksuluokan auton vuokraaminen edullista ja bensa ei paljoa maksa. Kaikki on suunniteltu autolla ja isolle maasturillekin parkkipaikka löytyi kivuttomasta (paitsi Miami Beachilta).Viimeksi lensimme Lontooseen, jossa vietimme kolme yötä ja sitten Virgin Atlanticin jumbolla Miamiin. Sieltä iso Chevrolet Traverse (SUV) alle ja läpi Floridan Cape Coraliin. Auton vuokrasimme Suomesta välitysfirman kautta. Suoraan Miamista vuokraten auto olisi ollut paljon kalliimpi. Traverse, vapaat kilometrit, 0-omavastuun vakuutus ja tankillinen bensaa 10 vuorokaudeksi 350 euroa! Kannattaa ostaa myös Sunnypass, jonka ansiosta voit ajaa suoraan läpi tietullien ja esimerkiksi Miamissa pääsee ajamaan täysin omaa ruuhkatonta kaistaa keskustaan.

Lähellä on mahtavat ostosmahdollisuudet Miramar-outletmyymälöissä merkkituotteita uskomattoman halvalla. Ostokset samasta liikkeestä kannattaa ottaa kerralla koko porukalle, sillä hinnat ovat sitä halvemmat, mitä enemmän ostat. Tuonne todella kannattaa mennä laukut tyhjänä...

Päiväretken evergladesiin ehtii tekemään hyvin, samoin Miamiin. Kävimme yhden päivän aikana myö Key Westissä, mutta kyllä siinä sai ajaa...

Cape Coral on todella rauhallinen paikka, jossa palvelu pelaa. itse et kanna edes ostoksia autolle ja silti kaupan palvelijoiden rinnassa on lappu "please do not tipping".

Seuraava matka on jo varattu maaliskuulle. Tarkoituksena nyt käydä kalastelemassa, ehkä yhden yön retki Orlandoon ja tietysti ostoksille. Tällä kertaa lennämme New Yorkiin ja vietämme siellä muutaman yön ja Nykistä suoraan Fort Myersiin.

Oletko vieraillut Fort Myersissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.