Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Hersonissosissa

Siisti hotelli

Vieras    17.08.2019    Hersonissosin hotellit    Hersonissos
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2019 | Hotelli: Glaros Beach

Siisti, rauhallinen ja hyvällä paikalla sijaitseva hotelli. Paljon nuorisoa mutta myös vamhempaa vierailijaa. Lähellä rantaa ja ostoskatuja. All inclusive toimi erinomaisesti. Ravintolassa mahtavat valikoimat ja suurimmaksi osaksi ystävällinen henkilökunta. Muualla hotellissa hämmästytti lähinnä englannin kielen taidon puute ja henkilökunnan ilmeettömyys. Huone siisti, siivous toimi. Allasalue siisti.

Arvosana hotellille:

Varjoisa sisäpiha ja pieni allas

JeppeT    06.10.2017    Hersonissosin hotellit    Hersonissos
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2017 | Hotelli: Elina Apt

Kuumana kesäpäivänä tässä hotellissa olisi ihana istuskella varjoisalla sisäpihalla, jonne aurinko ei milloinkaan paista. Viileä allas vilvoittaisi lisää. Valitettavasti syyskuussa ei enää tarvitsisi varjoa eikä kylmää.

Keittiömme lattia hajosi viikon asumisen jälkeen. Yksi laatta vain lohkesi ja sen alla oli tyhjää. Kokeilemalla selvisi, että neliömetrin ala oli ontto ja hajoamaisillaan juuri siinä missä olisi pitänyt voida kävellä. Saimme vaihtaa huonetta seuraavana päivänä.

Arvosana hotellille:

Kiva hotelli pienen lapsen kanssa

Vieras    13.08.2012    Hersonissosin hotellit    Hersonissos
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2012 | Hotelli: Star Beach

Tosi kiva hotelli, jossa oli huomioitu hyvin pienet (ja miksei suuremmatkin) lapset. Huoneet oli tilavat, ja paljon huoneita joissa maaterassi ( helppo kulkea rattaiden kanssa). Ravintolassa "baby corner" jossa mikro ja sauvasekoitin, jolla voi tarvittaessa soseuttaa pienempien ruuat. Isommille lapsille leikkialue ulkopöytien vieressä. Siellä kiikkuja ja kiipeilytelineitä. Ranskalaisia, spagettia ja jauhelihakastiketta oli tarjolla joka ilta. Muut ruuat vaihtelivat.

Hotellin vieressä on vesipuisto, jonne vapaa pääsy. Siellä muutama ravintola ja altaat vapaassa käytössä. Liukumäet ja vesiurheilut maksullisia (riippuliitoa, banaanivenettä yms. ) Useampi allas, joista pari pienille, eli allas syvenee loivasti. Muutama allas myös isommille, niissä lasten liukumäki ja kiipeilytelineitä. Hintataso kohtuullinen sekä hotellin ravintolassa että vesipuiston puolella.

Tien toisella puolella on suurehko supermarket, jossa hyvä valikoima. Hotellissa myös marketti, mutta se on melko pieni ja kallis.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Hersonissosissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.