Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Viareggiosta

Yleistä Viareggio

Vieras    23.09.2019    Viareggion muita vinkkejä    Viareggio

Vietimme viikon syyskuussa 2019 Viareggiossa.

Otimme lennon Pisaan. Pisasta on helppo kulkea junalla (n15min) Viareggioon, kentältä lippu maksoi 8,60e.

Hotellimme oli Viareggion keskustassa n. 400 m juna asemalta. Keskustasta rannalle on matkaa noin 700 m.

Viareggiossa on hyvä pitkä hiekkaranta. Ranta on Italialaiseen tapaan maksullinen. Maksu sisältää Ranta tuolin ja varjon. Maksut vaihteli 10-20 e/pv välillä. Yleinen ranta on maksuton, mutta meille iski laiskuus lähteä sitä etsimään.

Suurin osa hotelleista sijaitsee rannan tuntumassa ja ne on luonnollisesti hieman hintavia.

Ostoksia voi tehdä ranta promenadilla lukuisissa merkki liikkeissä. Toki löytyi sieltä joitain edullisempia liikkeitä lähempää satamaa.

Torstaisin Viareggiossa on tori päivä jolloin keskustan kävelykatu noin kilometri ja 3 km ranta promenadi on täynnä tori myyjiä joissa on mahdollista tehdä edullisia löytöjä ja nauttia paikallisia herkkuja.

Viareggiosta oli helppo tehdä päiväretkiä junalla. Junia kulkee tiheään ja liput on edullisia. Kävimme itse mm. Lucca, Cinque Terre, La Spetsia, Pietrasanta.

Auton vuokraus onnistuu myös ja huristelimme kaksi päivää pikkukyliä vuoristossa.

Itse pidimme kovasti paikasta. Sopivan kokoinen kaupunki jossa oli helppo liikkua ja jopa auton sai parkkiin. Ennen kaikkea sijainti ympäristössä liikkumiseen oli loistava. Ruokapaikkoja löytyi edullisesta kilopitsa paikoista vaikeisiin pöytäliinoihin.

Oletko vieraillut Viareggiossa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.