Matkakokemukset - Muita vinkkejä Ras Al Khaimahista

air finland holidays ja all inclusive bin majid beach hotel

Vieras    21.04.2012    Ras Al Khaimahin muita vinkkejä    Ras Al Khaimah

air Finland holidays mainostaa kohteeseen all inclusive -palvelua. Varoitan, ettei sitä voi verrata muiden matkatoimistojen all inclusive-tasoon. se on todella puutteellinen. Tarkka all inclusive-sisältö löytyy vasta englannin kielisestä tervetulo-kirjeestä saapumiskentällä. hotelli on nuhruinen, mutta siisti, palveluhenkilöstö ystävällistä, mutta sullottu täyteen ns. ei rikkaita venäläisiä, jotka ovat puolihoidolla ja keräävät tarjoilupöydät tyhjiin ennenkuin muut ehtivät. juosten he keräsivät juomia omiin pulloihinsa, ja ruokia kasseihinsa. pöytiin he keräsivät ruokaa ja jättivät suuren osan syömättä. Asiasta oli joku huomauttanut hotellissa, mutta mitään oleellista muutosta ei tapahtunut. ja me jotka olimme maksaneet etukäteen all inclusive-ruokailut ja juomat, vaikkakin air finland holidaysin omalla all inclusive-luokituksella, saimme vain mitä pöytiin oli sattunut jäämään. Pyysin hyvitystä Air Finland holidaysin kautta, mutta voi sanoa, että sekin oli kielteinen. En suosittele Air FInland holidaysin all inclusive - palvelua, sillä se ei todellakaan sisällä kaikkea ja ruokatarjoilu on todella huono ja suppea verrattuna muiden matkatoimistojen tarjontaan. Pitäisikö kuluttaja-asiamiehen tarkastaa, mitä voisi luokitella all inclusive-luokitukseen.

Sitten maksoin etukäteen varatuista exit-istumapaikoista ja maksoin siitä, että olin paleltua ovesta tulevan vedon takia eli en suosittele exit paikkaa ikkunan vieressä, jollei halua maksaa erikseen siitä, että saa epämukavan olon.

Upea paikka

Vieras    25.12.2010    Ras Al Khaimahin muita vinkkejä    Ras Al Khaimah

Olimme Ras Al Khaimah:ssa marraskuussa 2009.. Al Hamra Fort hotelli vastasi täysin lomamme toiveita ja odotuksia.. Kohde on siisti ja turvallinen..Kaksi reissua taksilla Dubaihin toinen ostoksille ja toinen vesipuistoon... IHANA MATKA!!! Nyt suunnitteilla uusinta ensi syksylle.. Matkassamme oli 5 lasta 2-9vuotiaita ja aikuisia 35-60 vuotiaita..ja kaikki olivat tyytyväisiä kohde valintaan...

Oletko vieraillut Ras Al Khaimahissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.