Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Ras Al Khaimahissa

Siisti ja pieni hotska ihan OK

Vieras    03.05.2012    Ras Al Khaimahin hotellit    Ras Al Khaimah
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2012 | Hotelli: Beach Hotel by Bin Majid Hotels & Resorts

Meren rannalla sijaitseva hotelli jonka palvelu ja henkilökunta aivan ihanaa lukuunottamatta ilmeisesti hotellinjohtajan ynseää olemusta( kuuluu kai bossin kuvaan tässä maassa). All inclusiven kanssa oli hieman ongelmia kun ne aikataulut olivat eri pisteissä meille hepreaa...jostain sai jotain ja jostakin taas toista, siinä sitten juoksentelet kuikkimassa. Ruoka oli kyllä herkkua ja monipuolista, venäläisturistit vain olivat aivan pöyristyttäviä ruokatapoineen ja eväspusseineen, kaipa niillä ressuilla on joku jäänne puutteesta...Meillä oli onni saada aivan mahtava taksinkuljettaja joka vei meitä vaikka mihin ja kohtuuhintaan. Erityiskiitoksen saa rannalla ollut vesijettivuokraaja joka teki lomastamme erittäin mielenkiintoisen omalla ajallaan ja tutustuttaen mm. paikalliseen elämään. Rauhallinen kaunis paikka, juuri meille sopiva. Dubaihin ja Sharjahiin voi sitten lähteä shoppailemaan ja vilinän sekaan, äkkiäkös sinne taksilla huristaa. Ostokset olivat edullisia ja kiitos taksinkuljettajamme löysimme todellisia aarreaittoja. Kultaahan sinne ostamaan mentiin ja sitähän oli... ei sitä silti sieltäkään ilmaiseksi saa mutta kannattaa tinkiä sitkeästi ja silti sivistyneesti. Meillä ainakin oli ihana loma ja ihastuimme maahan, vaikkakin sielläkin epäkohtia on...Rällästelylomailijoille ei ehkä ihan ykköspaikka, kannattaa suunnata niihin tuttuihin välimerenmaihin. Mieli avoimena ja maassa maan tavalla kun kulkee niin saa paljon ihania muistoja ja kokemuksia. Me ainakin aiomme uusintareissulle ja pidemmäksi aikaa.

Arvosana hotellille:

bin majid beach hotel

Vieras    21.04.2012    Ras Al Khaimahin hotellit    Ras Al Khaimah
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2012 | Hotelli: Beach Hotel by Bin Majid Hotels & Resorts

air Finland holidays mainostaa kohteeseen all inclusive -palvelua. Varoitan, ettei sitä voi verrata muiden matkatoimistojen all inclusive-tasoon. se on todella puutteellinen. Tarkka all inclusive-sisältö löytyy vasta englannin kielisestä tervetulo-kirjeestä saapumiskentällä. hotelli on nuhruinen, mutta siisti, palveluhenkilöstö ystävällistä, mutta sullottu täyteen ns. ei rikkaita venäläisiä, jotka ovat puolihoidolla ja keräävät tarjoilupöydät tyhjiin ennenkuin muut ehtivät. juosten he keräsivät juomia omiin pulloihinsa, ja ruokia kasseihinsa. pöytiin he keräsivät ruokaa ja jättivät suuren osan syömättä. Asiasta oli joku huomauttanut hotellissa, mutta mitään oleellista muutosta ei tapahtunut. ja me jotka olimme maksaneet etukäteen all inclusive-ruokailut ja juomat, vaikkakin air finland holidaysin omalla all inclusive-luokituksella, saimme vain mitä pöytiin oli sattunut jäämään. Pyysin hyvitystä Air Finland holidaysin kautta, mutta voi sanoa, että sekin oli kielteinen. En suosittele Air FInland holidaysin all inclusive - palvelua, sillä se ei todellakaan sisällä kaikkea ja ruokatarjoilu on todella huono ja suppea verrattuna muiden matkatoimistojen tarjontaan. Pitäisikö kuluttaja-asiamiehen tarkastaa, mitä voisi luokitella all inclusive-luokitukseen.

Arvosana hotellille:

Tähtiensä veroinen

Vieras    04.04.2012    Ras Al Khaimahin hotellit    Ras Al Khaimah
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2012 | Hotelli: Beach Hotel by Bin Majid Hotels & Resorts

Hotelli sopii kaikille, jotka haluavat lomalta rentoutumista, eikä mitään erityisempää tekemistä. Ras al Khaimah on keskellä ei mitään! Taksilla pääsee keskustaan ja pariin ostoskeskukseen edullisesti (15 aed). Torstaisin ja lauantaisin on bussikyyti Deira shopping centeriin Dubaihin. Sieltä pääsee kätevästi metrolla vaikkapa maailman korkeimman rakennuksen viereen. Hotellissa oli venäläisiä, saksalaisia ja ruotsalaisia meidän lisäksi. Erittäin hyvin käyttäytyvää porukkaa! All inclusive oli paras, jota olen käyttänyt. Tölkkioluita valittavissa, viiniä, vodkadrinksuja... Ja hyvää ja monipuolista ruokaa! Hotellin kahvilassa ja pubissa ihmiset polttivat, mutta savu ei haitannut (hyvä ilmanvaihto). Ilmastoinnissa oli kolme eri tasoa ja sen sai myös pois päältä.Erittäin siistiä joka puolella! Vaikka huone olikin vähän kulunut, se ei haitannut. Tuli oltua turhankin rennosti ja huolettomasti, koska maassa on niin kovat rangaistukset esim. varastamisesta. Suosittelen kaikille! Etenkin laiskottelijalle. Parempaa et voi sillä rahalla saada!

Arvosana hotellille:

Kokemuksia Bin Majid Beach hotellista

Vieras    21.02.2012    Ras Al Khaimahin hotellit    Ras Al Khaimah
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2012 | Hotelli: Beach Hotel by Bin Majid Hotels & Resorts

Päällimmäiseksi Bin Majid Beach hotellista (Air Finland Holidays:in järjestämä) jäi mieleen venäläiset turistit, joita oli hotelli aivan täynnä. Hotellissa saa polttaa tupakkaa joka paikassa, aulassa, ruokailutiloissa, baareissa jopa hotellihuoneissa, joten voi arvata, miltä kokolattiamatto ja huonekalut haisevat ja siis koko huone ja hotelli ylipäätään. Yleisiä tiloja ei esim. tupakoimaton voi hyödyntää, puhumattakaan esim. astmaatikoista. Parvekkeita hotellissa ei ole lainkaan eikä ikkunaa saa kaikista huoneista auki. (tuli vaihdettua huonetta) Minareetti on aivan hotellin vieressä, joten joka aamu noin puoli kuuden aikaan alkaa todella äänekäs "rukouskutsu". Kävelykatuja ei ole ollenkaan hotellin läheisyydessä, joten jos haluaa päästä hotellilta pois, joutuu kävelemään vilkkaiden teiden varrella ja taksilla tietysti pääsee niin pitkälle kun haluaa.. Hotelli ei ole kovin miellyttävä ja se on todella vanhanaikainen. Hotellissa on ilmastointi, sellainen ilmastointi jota ei saa pois päältä ja huoneessa ainakin meidän oli todella kylmä ja kotiin viemiseksi oli flunssa. Hotellin seinällä on ainoastaan esitteitä saksan ja venäjän kielellä, englannin sanaa ei ollut missään. Tätä hotellia en voi suositella kenellekkään, mutta Dubai, johon tästä hotellista oli matkaa noin 80 km, oli mahtava! Ruusuja saa kovin ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka, muuten koko paikka on yksi risukasa!

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Ras Al Khaimahissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.