Matkakokemukset - Hotelleja Sloveniassa

Kotoisa, pieni huoneistohotelli, missä isäntä pariskunta asuu samassa

Vieras    14.04.2015    Bledin hotellit    Bled
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2015 | Hotelli: Oriana Studios

Aivan upea sijainti melkein Bled järven rannalla, toisessa päässä järveä kaupungin keskusta mutta upea kävelytie rantaa myöden vei meitä päivittäin useampaan otteeseen kaupunkiin.

Ilman talon isäntää Branea, meillä olisi jäänyt kaikki upeus kokematta. Brane heti alkuunsa kertoi meille mihin kannattaa mennä ja lainasi tarvittavat tarvikkeet (yhtenä päivänä vaelluskengät ja toisena lasketteluvälineet). Branelta olisi löytynyt myös pyörää ja mitä vain nyt toivoa saattaa.

Huone oli upea kattohuone, missä mini keittiö ja kaikki tarvittava. Erittäin siisti ja rauhallinen kokonaisuus ja todella parasta oli tuo omistaja pariskunnan ystävällisyys -> oli kuin olisi kotiin mennyt :). Meillä oli huone jaetulla kylpyhuoneella, mikä toimi täydellisesti, koska vain 4 henkeä (=2huonetta) jakaa tuon kylpyhuoneen. Ehdottomasti suosittelemme kaikille ja itsekin menemme takaisin.

Arvosana hotellille:

Kaupungin paras.

TravelerWillem    03.08.2014    Ljubljanan hotellit    Ljubljana
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2013 | Hotelli: City Hotel

Kaupungin paras hotelli, jossa mukavat ja rauhalliset huoneet, ammattitaitoinen henkilökunta ja mainio sijainti kävelymatkan päässä kaikesta oleellisesta.

Arvosana hotellille:

Edullinen, siisti hostelli

Vieras    11.11.2013    Portorozin hotellit    Portoroz
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2013 | Hotelli: Europa Hostel Portoroz

Europa Hostel oli vasta avattu kun olin Portorozissa interraililla 2-vuotiaan lapsen kanssa, myöhemmin kävi ilmi että olimme ensimmäiset viralliset majoittujat :) Palvelu oli loistavaa, omistajapariskunta erittäin mukavia (kävimme heidän kanssaan mm. Postissa ja kiertoajelulla :D), hostelli vasta laitettu pystyyn eli kaikki tilat olivat uusia, siistejä ja mukavia. ISO plussa verrattuna Kööpenhaminan tai Wienin vanhoihin hostelleihin... Hinta oli halpa, tosin avajaistarjous teki siitä normaalia halvemman, aamiainen oli yllättävän hyvä. Sijainti loistava!, ihan ytimessä muttei päätien vieressä eli rauhallinen. Vieressä pieni ruokakauppa, ja tosiaan ranta ihan minuutin kävelyn päässä. Viides tähti jäi uupumaan koska yöt olivat melko kosteita ja siksi kylmiä, mutta niin ne taitavat Euroopan rakennuksissa aina olla.

Arvosana hotellille:

Pieni ja huippupalvelu

Vieras    20.10.2012    Ljubljanan hotellit    Ljubljana
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2012 | Hotelli: Hotel Adora

Pieni ilmeisesti perhehotelli, jossa henkilökunta puhuu täydellistä englantia.

Aamupalahuoneessa tilaa vain 18 hengelle; ihana ilmapiiri; parempaa palvelua

saa hakea. Hotelli on uusi, viereiset talot ovat remontoimatta, mutta julkisivujen ei kannata

antaa hämätä - Adora on panostanut remonttiin; kivat huoneet, hyvät sijainti; ei varsinaista

näköalaa, mutta kaikki on lähellä. Nukkua saa hiljaisuudessa, tosin pienet

kopinat kuuluvat käytävästä.

Arvosana hotellille:

Upea hotelli

Vieras    10.08.2012    Ljubljanan hotellit    Ljubljana
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2012 | Hotelli: Grand Hotel Union

Upea hotelli. Aivan loistavalla paikalla lähellä kolmoissiltaa. Hotellista löytyy hyvä matkamuistokauppa ja hieno ravintola, josta saa kohtuuhintaan maukkaan lounaan ja päivällisen. Paluu päiväksi hotellin kautta pystyi tilaamaan edullisen kuljetuksen hotellilta lentokentälle. Jos jotain pientä miinusta hakemalla hakee niin sinänsä asiallisissa sauna- ja uima-allastiloissa ei ollut erillisiä pukuhuoneita miehille ja naisille. Aamiaisella oli tarjolla runsaasti myös paikallisia herkkuja ja kuohuviiniäkin.

Arvosana hotellille:

Hyvä hotelli ja loistava sijainti

Matvei    06.08.2009    Ljubljanan hotellit    Ljubljana
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2009 | Hotelli: Grand Hotel Union

Tyylikäs hotelli, siistit tilat, hyvä aamiainen, avulias,kohtelias ja ystävällinen henkilökunta ja aivan loistava sijainti.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Sloveniassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.