Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Santa Mariassa

Mahtavaa ruokaa!

Vieras    27.02.2018    Santa Marian ravintolat ja baarit    Santa Maria

pakko suositella erityisesti 2 ravintolaa, jossa kävimme jopa useita kertoja matkan aikana. Ehdoton lempparini oli rannalla sijaitseva palm beach ravintola. Työntekijät mahtavia, tunnelma ja paikka todella ihana ja ruoka todella hyvää!

Toinen paikka on nimeltä Valeria, siellä myös ystävällistä henkilökuntaa ja hyvää ruokaa. Iltaisin tosin paikka niin suosittu että pöytä kannattaa varata jo etukäteen. Pakko antaa plussaa myös helposta ja kätevästä sijainnista lähellä rantaa.

Hyvä hinta- laatu suhde

Vieras    18.03.2016    Santa Marian ravintolat ja baarit    Santa Maria

Kävimme useissa ravintoloissa syömässä ja meille paras oli odjo di aqua- hotellin ravintola, jonka annokset olivat maukkaita, suuria ja kohtuuhintaisia (2 lajin illallinenx2 40-50e), täältä sai myöskin isoja salaatteja :)

Ravintola atlantis oli puolestaan suuri pettymys, 5 jättikatkarapua ilman lisukkeita 22e ja tällähän ei nälkä todellakaan lähtenyt.

Pikaruokapaikkoja Kap verdellä ei ole, joskin pieniä siirreltäviä "nakkikioskeja" löytyy useampia ja niistä sai 3e:llä aivan hyväkokoisen hampurilaisen, leivän tms. joka meille riitti hyvin lounaaksi. Rannassa, laiturin oikealla puolen sijaitsee "brazil"- koppi, josta sai saaren parasta kaipirinhaa (3e) ja myös täyttävän "hampurilaisen" 3e:llä.

Parhaat jäätelöt sai rantakadulla sijaitsevasta italialaisesta jäätelöbaarista :)

Baarit

Täälläkin löytyi menomestoja :) Joka ilta jossain baarissa oli live-musiikkia. Kävimme mm Irlantilaisessa bubissa kuuntelemassa Reggae-bändiä, ja meno oli huikeeta. Calemassa ja Piratassa myös meno päällä. Lauantaisin paikallisetkin olivat hyvin mukana ;)

Italialainen ravintola

Pääkadun varressa sijaitsevassa Italialaisessa ravintolassa sai vaihtelua kalaruokiin. Uskomattoman hyvää pitsaa. Koko viikon olimme syöneet tonnikalaa, mustekalaa ja haita, niin pitsa, se vaan maistui niin hyvälle ;)

Oletko vieraillut Santa Mariassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.