Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Aktiviteetit ja harrastukset Santa Ponsassa

Kävelyä ja snorkklausta

Vieras    17.10.2013    Santa Ponsan aktiviteetit ja harrastukset    Santa Ponsa

Santa Ponsassa voi kävellä pitkin rantakatuja. Päähiekkarannalta pääsee hotellien edestä rantaa kiertäen aina niemeen jossa kiertää Huguet des Far-katu ja siellä on nuorison suosima illanviettoaukio.

Pääkadulta voi kiivetä 400 porrasta ylös mäkeen aina Bernat de Campanes-kadulle, josta on upeat näköalat alas hiekkarannalle ja lahdelle. Matkaan kannattaa varata juomapullo, koska ylhäällä ei ole kuin asuntoja. Takaisin keskustaan pääsee toista kautta, jossa ei ole niin paljon portaita, vaan osa polusta on rakennettu serpentiinimäisesti kävelytieksi.

Etelässä voi kiivetä Parc Arquelogic Calvian historialliselle asuinpaikalle. Puistosta avautuu kahdelta kukkulalta upeat näkymät taasen Santa Ponsan kaupunkiin ja hiekkarannalle sekä kaukaisemmille vuorille, mutta myös venesatamaan, golfkentälle ja Makaluffiin päin. Upeat maisemat. Matkaan kannattaa ottaa taas vesipullo ja hyvät jalkineet kameran lisäksi.

Venesataman lähellä Via de la Creu-kadun varrella on muistomerkki niemessä ja taasen upeat näkymät merelle ja kaupunkiin.

Uimarantoja on Santa Ponsan keskustassa ainakin kolme: ison ja leveän päähiekkarannan lisäksi kaksi pienempää. Kaikissa voi snorkklata.Kaloja ja muita mereneläviä näkyy.

Santa Ponsa on pieni, mutta kävellen hallittavissa oleva kaupunki, jossa löytyy ehkä jokaiselle jotakin.

Oletko vieraillut Santa Ponsassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.