Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Santa Ponsassa

Todella hyvä perhehotelli

Vieras    30.07.2015    Santa Ponsan hotellit    Santa Ponsa
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2015 | Hotelli: Casablanca

Vietimme heinäkuisen viikon perheen kanssa ( 4v lapsi) Satna Ponsassa Casablanca- hotellissa. Asuimme hotellin apatementos- puolella parvekkeellisessa kaksiossa ja kaikki oli erittäin siistiä ja toimivaa. Aamupala ja respa sijaitsi "viereisessä"hotellirakennuksessa, mutta käytännössähän nämä rakennukset ovat kiinni toisissaan.

Parhaat pojot saa hotellin allasaluea ja sen ilmapiiri. Kaksi riittävän isoa allasta, joista molemmista oli lohkaistu siivut erikseen pienille lapsille. Alasbaari oli todella viihtyisä ja siitä sai tarvittaessa juotavaa ja pieni lämpimiä ruokia. Hampurilaisia, pizzaa, panineja, paellaa ym.

Voimme suositella Casablancaa siistiä ja rauhallista hotellia kaipaaville. Sijaintikin oli erinomainen, rauhallinen katu josta kuitenkin lyhyt ja näppärä matka rannalle ja "keskustaan".

Arvosana hotellille:

Ystävällistä palvelua kaikenikäisille

Vieras    17.10.2013    Santa Ponsan hotellit    Santa Ponsa
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2013 | Hotelli: Jutlandia Apartementos

Jutlandia hotelli näyttää kadulta päin ankealta, mutta sisäpihalle tullessaan tajuaa paikan hienouden. 3-kerroksiset huoneistot avautunvat kaikki sisäpihalle, jossa on uima-altaat, allasbaari ja pelikentät. Pihalla on puita ja myös varjoa, jos auringonotto ei kiinnosta. Aurinkotuoleja altaiden ympärillä tarpeeksi.

Huoneistoissa makuuhuone ja keittiö. Keittiössä kaksi levitettävää vuodesohvaa. Siivous joka toinen päivä, joten siistiä on sisälläkin.

Hotellin henkilökunta ystävällistä niin vastaanotossa kuin allasbaarissa. Lapsia ja aikuisia leikittävä Adele oli paikan tapahtumien sielu (karaokeillat, visailuillat, lasten minidiscot ja askarteluhetket). Joka ilta, paitsi lauantaina, oli ohjelmaa allasbaarin lähellä klo 10-11 (taikureita, tanssijoita, laulajia, matelijashow).

Aamupala, lounas ja päivällinen tarjoiltiin kadun vastapuolella sisarhotelli Plazamarissa. Siellä oli puffet-ruokailu ja tarjontaa riitti niin salaateissa, pääruuissa kuin jälkiruuissa. Herkullista.

Jutlandia-hotellista oli lyhyt matka keskusaukiolle, josta lähti linja-autoja ja takseja. Rannalle myös lyhyt matka ja rannan ostoskaduille.

Ei voi kuin kehua.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Santa Ponsassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.