Matkakokemukset - Aktiviteetit ja harrastukset Zakinthosissa

TukTuk-juna Zakinthosin pääkaupunkiin Zakinthosiin

Vieras    05.09.2012    Zakinthosin aktiviteetit ja harrastukset    Zakinthos

Asuimme Argasissa- pienessä kylässä Joonianmeren rannalla Zakynthosin saaren itä/kaakkoisrannalla. Pääkaupunkiin (=saaren ainoa kaupunki) pääsi helposti ja nopeasti pienellä tuktuk-junalla. Edestakainen hinta oli 5 eur /henkilö, joka tosin oli sidottu päivän kolmeen eri lähtöön (jos menit klo 10 junalla, paluu piti olla klo 14 junalla takaisin; lisäksi oli lähdöt/junat 14.30 - 18.30 ja 19-22 ). Matka kesti noin vartin, ja kyydissä oli mukava katsella rantamaisemia samalla. Bussilla olisi päässyt kaupunkiin myös (hinta 1,80 /suunta), mutta aikataulut eivät välttämättä pitäneet.

Kun kaupungin satamasta siirtyi parin korttelin verran sisämaahan päin, löytyi kävelykadulta kaikki tarpeelliset ostospaikat (vaatteita, kenkiä, koruja...), myös sitä perusturisti"krääsää". Satamassa oli mukava ihailla suuria huvialuksia tai kalastajien arkea. Rantaravintolassa olut maksoi n. 3 euroa, kahvi 2 eur. Muutama lapsikerjäläinen osui kohdallemme; muutoin eivät kerjäläiset vaivanneet.

Kannatta kokeilla!

Vieras    19.09.2009    Zakinthosin aktiviteetit ja harrastukset    Zakinthos

Kun lomailimme Zakinthosissa, ehdoton ykkösjuttumme oli sukeltaminen. Kannattaa kysellä matkanjärjestäjältä luotettavia keskuksia. Keskuksessa meistä pidettiin hyvää huolta ja sukellukset olivat parhaita tähänastisista! Suosittelen!

Oletko vieraillut Zakinthosissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.