Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Zakinthosissa

Paras lomakokemukseni Kreikasta <3

Vieras    30.06.2013    Zakinthosin ravintolat ja baarit    Zakinthos

Palasimme Zakynthoksen saarelta muutama päivä sitten. Saarella ei ole paljoa nähtävää, joten viikko Zakynthoksella riitti hyvin kaikkeen mitä olimme jo ennakkoon suunnitelleet.

Hylkyranta on ehdottomasti näkemisen arvoinen niin ylhäältä kuin alhaaltakin. Rannalle pääsee vain veneellä ja ylös näköalapaikalle vain vuokra-autolla. Toinen tunnettu "nähtävyys" on saaren caretta caretta kilpikonnat, joita näimme myös veneretkellä.

Me lomailimme Tsilivin kylässä, joka sijaitsee noin 10 min matkan päässä Zakynthoksen pääkaupungista. Tsilivi on pieni turistikylä, jonka pääkatu on täynnä tavernoita ja baareja. Näiden kuppiloiden työntekijät jäivät lomasta päälimmäisenä mieleen. He olivat ystävällisiä, tekivät olomme hyvin tervetulleiksi ja mukaviksi. Parhaimmat tavernat olivat ehdottomasti Majestic ja Athina.

Olen matkustanut lähes kaikki Kreikan saaret läpi ja tämä saari on niistä kaikista ehdottomasti paras, nimenomaan LOMAILUUN. Olen aktiivinen myös lomallani, haluan nähdä ja kiertää paljon. Vaikka Zakythos ei ole se paras kohde aktiiviseen lomaan niin se varmasti tarjoaa rentouttavan ja unohtumattoman loman paikallisten ihmisten ansiosta. SUOSITTELEN. Zakynthoksen pääkaupunki on myös näkemisen arvoinen ja shoppaamisesta pitäville varmasti mieleinen.

Oletko vieraillut Zakinthosissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.